2777
2789
عنوان

حسادت شوهرم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب حق داره وقتی اون خونس کمتربرو تو گوشبت نی نی سایت مهمه یا شوهرت جالبه الانم هنوز تو سایتی با اینک مستقیم حرفشو زده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اخه وقتی خونس اصلاحرف نمیزنه کم حرفه کلن

توباهاش حرف بزن خودتو سرگرم کن ولی سرت توگوشی نکن از این حرفش معلومه دوست نداره دیگه سعی کن توخونست باهم وقتتون بگذرونید چمیدونم اشپزی کنید باهم

توباهاش حرف بزن خودتو سرگرم کن ولی سرت توگوشی نکن از این حرفش معلومه دوست نداره دیگه سعی کن توخونست ...

بخدا بخاطر بی پولی افسردگی گرفته اصلا حرف نمیزنه اصلا فقط در حد کلمه 

شاید زیاد تنهاش گذاشتی منظورم از لحاظ فیزیکی نیستا از لحاظ روحیه

اونم منو تنها گذاشته اصلا درکم نمیکنه اصلا بهم محبت نمیکنه باید دم ب دیقه بگم محبت کن محبت کن

عین شوهر من انگار نه انگار اصلا .

والا بخدا اصلا درک نمیکنم یکی میگه شوهرم حسودی میکنه

شوهر منم باعصبانیت و دلخوری بهم میگه گوشیو بذار کنار ولی نه بخاطر حسادت.منظوزش اینه پاشو بچه رو جمع کن.یا مثلا ب کارهات برس😕😕😕

خلاصه ک عشق و دلبستگی توخونه ما موج میزنه😑😑

یا رب نظر تو برنگردد...
اونم منو تنها گذاشته اصلا درکم نمیکنه اصلا بهم محبت نمیکنه باید دم ب دیقه بگم محبت کن محبت کن

خو چرا اینجوری میگی بهش محبت محبت میاره برو سمتش با عمل بکشون سمت خودت عادتش بده که محبت کنین به هم اینجوری اگه یه بار محبت نکنی خودش تشنه میشه میاد

بخدا بخاطر بی پولی افسردگی گرفته اصلا حرف نمیزنه اصلا فقط در حد کلمه 

باید سعی کنی از این وضعیت درش بیاری توباید سرحال باشی نه ولش کردی میای اینجا براخودت اونم افسرده ترمیشه دگ

استارتر مردا اینجور چیزارو خوب بلد نیسن بعضیاشون بعدشم مث زنا احساسی نیسن بیشترشون نه اینکه نباشنا م ...

۵ساله قبلا خیلی عاشق بود همش سوپرایزم میکرد گل میخرید رستوران میبرد طلا میخرید ولی هرچی میگذره بدترمیشه همشم بعد بچه شروع شد سردی ایناش

ما تو عقدیم همین دیشب وقتی شوهرم خواب بود یه یادداشت عاشقانه براش نوشتم گذاشتم تو ظرف ناهارش تو تایم ناهارش پیام داد که اشکمو دراوردی و کلی قربون صدقه رفت به خدا را بندازی مردو اونم یاد میگیره چه جوری بهت نشون بده علاقشو عزیزم