2777
2789
عنوان

دلم درد میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 31 پست
عزیزم هندونه رو با تخمش بخور نفخشو میگیره بعد از طرفی هم هندونه خیلی سرد ممکن هم به خاطر سردیش هم به ...

باتخمش میخورماتفاقا😁

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی که لک نداری میتونه از نوع تغذیه ات باشه  .   میوه های نفاخ نخور فعلا  .اگر نب ...

اها.مرسی عزیزم وفتتو گذاشتی😘

عزیزم مبارکت باشه توروخداواسه منم دعاکن بدجورچشم انتظارم 😢😢😢

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

عزیزم من توکل حاملیگیم زیر شکمم درد میکرد ۳ماهه اول که هرروز فکر میکردم الان پریود میشم چون دردش مثله پریودی بود باورم نمیشد حامله ام دکتر بهم شیاف واژینال داد تا۳ماه استفاده میکردم بعدشم درد داشتم کلی امپول وقرص واینا استفاده کردم کلا حاملگی سختی داشتم اما هفته های اول طبیعیه بازم به دکترت بگو شاید برات شیاف بنویسه

عزیزم مبارکت باشه توروخداواسه منم دعاکن بدجورچشم انتظارم 😢😢😢

به حق امام محمد باقر خدا دله توام شادکنه عزیزم.درکت میکنم.منم دوسال منتظربودم.

عزیزم من توکل حاملیگیم زیر شکمم درد میکرد ۳ماهه اول که هرروز فکر میکردم الان پریود میشم چون دردش مثل ...

فعلانیست.شنبه هفته دیگه نوبت دارم.اره منم همش حس میکنم الان پریود میشم.یه وقتایی ام واژ ن م  بدجور تیر میکشه.

چه جالب منم ۲سال منتظر بودم تنبلی تخمدان نداشتی؟

دکترم میگفت اونقد نیست که دلیل ناباروریت بشه.اون ماه برام عکس رنگی نوشت منتظر بودم پریود بشم برم عکس رنگی که با کمال ناباوری دقیقا ماهی که هیچ دارویی نخوردم و کلا قید بچه رو زدم باردار شدم 😊

احتمالا بچتون دختره😍😍😍چون منم دل درد داشتم دختردار شدم 

😍😍😍😍همه میگن پسره😂😂😂

شوهرم میگه احساسم میگه پسره ولی خداکنه دختر باشه😂😂

دکترم میگفت اونقد نیست که دلیل ناباروریت بشه.اون ماه برام عکس رنگی نوشت منتظر بودم پریود بشم برم عکس ...

منم تو ماهیی که هیچ دارویی نخورده بودم باردار شدم ماه رمضان بود قید دکترودارو رو زدم گفتم بیخیال بچه حتما خدا لایق نمیدونه هروقت خودش صلاح دونست بعد کل ماه روزه گرفتم ومنتظر پری بودم اما نشدم چون همیشه عقب مینداختم فکرشم نمیکردم همشم دل درد وکمردرد داشتم توی ۷هفته ازمایش دادم ومتوجه شدم