2777
2789
عنوان

اسمش چي چيه؟🌿🌱😅

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 60 پست
قاشقي نيس ،تــو گوگل عكسش رو ديدم مثل اين نيس هيچ مدلش

منم عکسای تو گوگلو دیدم اتفاقا منظور منم اصلا اونا نیستش مامان من عین همین داره زن عموم داده گفته قاشقیه.منتهی واسه شما ریز تره

بعدشم برگای قاشقی دقیقا همین طور شفاف و براقن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره درست ميگي شما ،اصن نميدونم نور ميخواد نميخواد،اب چه جوري بدم بهش،انقد خوشم اومد ازش سريع خريدمش

عزیزم.حتماااا اونم از شما خوشش میاد ازش چنتا گلدونه دیگ تکثیر میکنی.گلخونه دارید؟::

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

بچه ها نمیدونم چرا هر چی شمعدونی میکاریم خشک میشه کسی میدونه دلیلش چیه؟؟

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
فکر میکنم اشک نوزاد باشه 

عاششششقتمممممم مرسي عزيزمممممممم خودش بووووووووود😍😍😍😍

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
 کاشکی میشد عکس بدی گوگل بگی برام تفسیر وتحلیل کن.    

دوستمون گفت اسمش رو 😍

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
منم اینو داشتم هفته پیش خ‌شک شد😕

چرا اخههههه؟

منم عکسای تو گوگلو دیدم اتفاقا منظور منم اصلا اونا نیستش مامان من عین همین داره زن عموم داده گفته قا ...

نه قاشقي نيس عزيزم،أشك نوزاد هستش.قاشقي برگاش قلبي هستش

عاششششقتمممممم مرسي عزيزمممممممم خودش بووووووووود😍😍😍😍

😁😁😁خب خدارو شکر که درست گفتم 

مبارکت باشه 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
عزیزم.حتماااا اونم از شما خوشش میاد ازش چنتا گلدونه دیگ تکثیر میکنی.گلخونه دارید؟::

مرسي عزيزمممم،گلخونه كه نه ولي يه قسمت خونمو همش گل كردم ،گل و گياه خيلي دوست دارم 😍

😁😁😁خب خدارو شکر که درست گفتم  مبارکت باشه

مرسييييي دوستمممم خيلي ممنون 😍😘😍😘😍😘😍😘♥️