2777
2789
عنوان

علی صبوری😝

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 56 پست
خب به قول رامبد... عین بچه آدم متن بنویسه... اون که بلده...مظلوم بازی و استوری جگر سوزش واسه چیه؟؟ ...

استوری عمگین من نمیبینم چرا؟؟

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

اینکه. شوخیه رضاعطاران دوم هست.یااون یکی نویسنده خوبیه برای بقیه هم بنویسه.اگه قراربودرای بالا بیاد وحید اگه روش کاربشه بهتره.صبوری اجراش از حریفش بهتربود.ولی متن نداشت.همینطور ابوطالب.ولی اجرای اینها از غیاثی بهتربود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واقعا نمی پسندم صبوری رو آخه فکر می‌کنه رضا عطاران هست داداش من این چه فکریه آخه...به قول اشکان خطیبی من ی رضا عطاران داریم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
من اجراشو ندیدم واسه همین به اون یکی رای دادم:) کلا رو هرکی مانور بدن وارد لیست سیاهم میشه خیلی هو ...

اون یکی کاراش بانمک بود...ولی بدآموزی داشت خخخخخ

از رامبد بعیده اجازه همچین حرفهایی بده ....زیاد هم خنده اش نمیگرفت...با اینکه یار خودشه

.

اون یکی کاراش بانمک بود...ولی بدآموزی داشت خخخخخ از رامبد بعیده اجازه همچین حرفهایی بده ....زیاد هم ...

ابوطالب که حرفای مثبت ۱۹بیشتری زد خدایی 

نمیدونم چرا واسه من جالب نبود ابوطالب🤔

اجرای دوم کاملا شبیه قبلی بود بنظرم  

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

آهان

اول باعنوانت فکرکردم میخوای طرفداریشوبکنی

بعدگیج شدم

من ابوطالبوخوشم اومد ولی به هیچکس رای ندادم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
من حس میکنم این موجی ک راه میفته و یکی از شرکت کننده هارو خراب میکنه ی کاسه ای زیر نیم کاسشه🤔🤔🤔🤔 ...

الان من همون کاسه ی زیر نیم کاسه هستم!!!

من اصلا تو فضای مجازی نبودم این چند روز.... فقط غروب یک سر زدم اونو دیدم تو دلم موند...

واقعا چطور میتونید من رو قضاوت کنید؟؟شما برو تاپیکهام رو ببین ...ببین اصلا با کی طرف هستی بعد از کاسه حرف بزن!

.

توروخدا؟ خاک بسرم  میرم رایمو ازحلقوم امیر میکشم بیرون😅 سامیت تاپیکو ببند تا نگفتم بچه ها ...

😉اتفاقا میخوام ببندم...

ببین چی میگن به من...

تا حالا یادم نمیاد شخصیتم اجازه داده باشه دنبال رای جمع کردن باشم... اونم واسه یک عده غریبه

.