سلام اول بگم گول تبلیغات رو نخورین...
بنده تازه اومدم نی نی سایت که از دوستان سوال کنم برای خرابکاری دکتری که چشم و ابروی منو با جراحی پلک یا بلفاروپلاستی خراب کرده حالا پیش چه دکتر حاذقی برم برای ترمیم؟ که متاسفانه ترمیمم نمیشه تا سال دیگه کرد. سرچ کردم پیام هارو میخونم و اگر بتونم اطلاع رسانی کنم به دوستان دیگه که دچار اشتباه بنده نشن.. برای جراحی زیبایی لیفت شقیقه ابرو و جای حساس و مهمی مثل چشم اصلا دکتر ارزون انتخاب نکنین و در این مورد صرفه جویی نفرمائید، فقط دکترای فوق تخصص جراحی زیبایی پلک تشریف ببرین دوستان.. مثل دکتر رجبی/دکتر اشراقی/ دکتر باب شریف/ پرفسور کشکولی/ دکترای کلینیک نور/ دکترای کلینیک نگاه و دکترای دیگه ای که فوق تخصص در این مورد هستن ولی دقت کنین که حتما فوق تخصص باشن ... دکترای خوب و معروف دیگه ای هم هستن که فوق تخصص جراحی زیبایی صورتن مثل دکتر میر و دکتر حامد باطنی، دکتر علی اکبر جلالی و غیره(دکترای خوب فوق تخصص زیاد داریم فقط گول تبلیغات رو نخورین) ...من خودم توسط یکی از دوستانم معرفی شدم به دکتری که خودش رو جای جراح پلاستیک صورت جا زده و دوستمم نمیدونم چرا خیلی تبلیغش رو کرد! منم گول خوردم به تعریفای دوستم اعتماد کردم و اشتباه کردم، میگم اسم دکتررو تا بقیه گول این آقا و دستیارشون خانم جوکار رو نخورن ( دکتر هوشنگ پرگاری ) مطبشم خیلی شلوغه در روزی چندین جراحی داره. آدرسشم خیابون جیحون سمت پایین نزدیکای آزادی بود . متاسفانه پلک بنده رو جراحی کرده بیسواد؛ پلکم رو و ابروهام رو خیلی خراب کرده ، بخیه طولانی و اشتباهی زده تا انتهای ابروم تا نزدیک قسمت شقیقه رو بریده 😥یعنی کلا یه شکل دیگه شدم ابرو شدیدا پایین اومده چشمامم گرد شده از حالت کشیده که قبلا بود در اومده/ افسرده شدم شدید ☹دیگه نمیتونم خودم رو تو آینه نگاه کنم... لطفا مراقب باشین چشم و ابرو خیلی مهمه در زیبایی. مخصوصا چشم که خیلی حساسه شانس آوردم عصبی رو توی پلک و چشمم قطع نکرد، زیباییم رو ازم گرفت این دکتر بی سواد 😔خدا ازش نگذره که بدون تخصص دست به صورت انسانها میزنه .خیلی پشیمونم و راه حلی نداره به این زودی ها متاسفانه،، خجالت میکشم جایی برم( بخدا مژه هام میخوره به ابروم از بس کشیده پایین ابرورو) و چشمم گرد تا به تا شده کسی که قبلا دیدتم شاید نشناسه الان منو با این چهره جدیدو عجیبو بدترکیب! خدا برداره دکترای بیسوادی رو که بدون علم و تخصص دست به صورت جوان ها میزنن 😔 گول این تبلیغات رو نخورین خواهشا پلک#