2777
2789
عنوان

سردرد های شوهرم نگرانم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 27 پست
سر این سردرد زندگی من سیاه شد سه تا متخصص گفتن اکر سردردت صبح از خواب بیدار میشی هم باشه تومور داری ...

منظورتون ازاینکه ازصبح سردردکنه

اینه باسردردبیدارشین یا یه رب بعدبیدارشدن بگیره؟؟؟؟

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تقویت چشم گفتی گلم یا خواص دیگه داره؟

برای چشم 

ضعیفمون کم بود دکتر عینک نمیداد فقط ویتامین 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
مرسی آرومم کردی

شوهر منم سردرد زیاد میکنه عزیزم بعضی وقتا علتش فشار کاری و روحی هم میتونه باشهمردها معمولا چون همه مسئولیت ها روی دوششون هست گاهی خسته میشن وکلافه 

دوقلوهایزیبایمادر (دخمل های خوجلم) ... منتظرتونم 💓
منظورتون ازاینکه ازصبح سردردکنه اینه باسردردبیدارشین یا یه رب بعدبیدارشدن بگیره؟؟؟؟

اینکه با سردرد از خواب بیدارشید عزیزم اما اصلا توجه نکن من همش با سردرد از خواب بیدارمیشدم خداروشکر چیزیم نبود میگرن بود که با قرص حل شد

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
اینکه با سردرد از خواب بیدارشید عزیزم اما اصلا توجه نکن من همش با سردرد از خواب بیدارمیشدم خداروشکر ...

من بعد بیدارشدن یه رب بعد

هم بعضی اوقات شروع میشه .پیشونیمه میزنه به چشمام وبه پس سرم 

امازپیشونی شروع میشه 

ما ل شماچجوری بود؟؟

عزیزم نگران نباش منم مدام با میکروسکوپ و کامپیوتر سروکار دارم همیشه سردرد میشدم.اول یه چشم پزشک برن که احتمال زیاد از چشمشون باشه .درکل باید بعداز هر 20 دقیقه کار با چشم ،به یه نقطه دور خیره بشن چند ثانیه و ماهیچه چشم رو هم باید تقویت کنن(با حرکت در جهات مختلف).نور دستگاه هم خیلی مهمه الان برنامه های تنظیم نور  کامپیوتر هم هست سرچ کنی و عینک های مخصوص.سعی کنن حداقل شب ها خوب و کافی بخوابن.امیدوارم بهتر بشن

درد ما، مردمیست که قبل از نگاه کردن به خود؛میخواهند کشورشان را تغییر دهند ،مردمی که همه مینالند ولی خودشان را نمی بینند، درد ما مردم است ، آدمهاست ،همین خودمان ها...

شایدم عصبی باشه گلگاوزبون دم کن بده بانبات

وای من سردرد داشتما.  سرمو میکوبیدم ب دیوار انقدر دکتر رفتم عجیب بود    فهمیدن از کم خونی شدیدمه😑 باید بره دکتر مغزو اعصاب

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
من بعد بیدارشدن یه رب بعد هم بعضی اوقات شروع میشه .پیشونیمه میزنه به چشمام وبه پس سرم  امازپی ...

دقیقا همینطوری بود گاهی اوقاتم از خواب میپریدم با سردردم بعد اختلال بینایی پیدا کرده بودم دو بینی تقریبا انگشتمم میزاشتم پشت چشمام تیرمیکشید

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....