2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 33 پست
اخه هیشکی نمیگه چرا قلبش وایستاده مگه من چیکار کردم فقط مواظبش بودم

عزیزم هیچکی دوسنداره بچش طوریش بشه زست خداس الان من حالتو درک میکنم. منم قبلا مثل شما بودم حالم خیلی بد شده بود ولی امیدتو از دست نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ۱۴ با خوشحالی رفتم گفت ده هفته قلبش وایستاده دنیا رو سرم خراب شد 😢😢😢😢

مثل من اتقدر ذوق و شوق داشتم میخواستم بچع مو دوباره ببینم میگفتم سه ماهم تموم شد یخورده ارامشم زیاد شد

سقط دوممه با ۶ماه فاصله دیگه اتقدر ناامیدشدم دیگه امیدی به مادرشدن ندارم

اتفاقا برا منم دوم بود عزیزم .الان هر چی بگم درکش برات سخت میشه من دیر خودمو جمع و جور کردم برا من دو سال میگذره الان باز میخوام اقدام کنم تا سه نشه بازی نشه عزیزم خدا دوستمون داره ایندفعه بارداری سالم نصیبمون میکنه .این مسئله برا ذهن مادی و خاکی ما درکش سخت  در درگاه خدا صلاحی هست .از ته دل از خدا میخوام بهت صبر بده و یه بارداری سالم .سعی کن زود به خودت بیایی یادت نره فقط برا تو پیش نیومده حس کنی ظلم شده میلیونها زن این اتفاق براشون میافته ما هم یکی از اونا .

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑
مثل من اتقدر ذوق و شوق داشتم میخواستم بچع مو دوباره ببینم میگفتم سه ماهم تموم شد یخورده ارامشم زیاد ...

قسمت نبوده عزیزن .اینجوری در نظر بگیر که اگه خدا این بچه رو بهت میداد و بعد دنیا اومدن بعد یه عمر  زحمت خدایی نخواسته اتفاقی براش میافتاد یه عمر عذاب برات داشت خدا صلاحتو تو همین دونسته . اون بچه قسمتش نبوده دنیا بیاد وگرنه سنگ هم از آسمون میبارید به دنیا میومد .

نه اولی پوچ بود دومی ام قلبش وایستاد

انگار همزادیم مال منم اولی پوچ بود 😉😁

از نظر علم پزشکی فقط یه سقط داری امیدوار باش اونم هزار و یک دلیل داره .

قسمت نبوده عزیزن .اینجوری در نظر بگیر که اگه خدا این بچه رو بهت میداد و بعد دنیا اومدن بعد یه عمر &n ...

بخدا راحت نیست من یکیشو سقط کردم تجربه بدی بود تو دومی انتظارشو نداشتم ولی اینبار دیگه داغون شدم 

بخدا راحت نیست من یکیشو سقط کردم تجربه بدی بود تو دومی انتظارشو نداشتم ولی اینبار دیگه داغون شدم&nbs ...

اولیم تو هفت هفته بود چون هیچ دارویی هم ندادن گفتن همون هفته های اول رشد نداشته و پوچ بوده با شیاف محبوس کردی برو خودش خود به خود پایین میاد منم اومدم  خونه تا دردهام شروع شد باور کن سه روز تمام مردم زنده شدم مادرم خواهرم زندداشام پا به پام گریه میکردن 😭😭😭 برا دومی اونقدر ترسیده بودم به خواهرم گفتم با همکارهاش تو بیمارستان حرف بزنه میخوام با بیهوشی کورتاژ بشم یعنی اون لحظه فقط تنها فکرم خلاص شدن از اون جنین بود دکترم گفت هنوز بچه نداری کورتاژو توصیه نکرد قرص داد خدارو شکر خیلی راحت خلاص شدم دردهام مثل قاعدگی یه خورده تندتر از ساعت ۹ شب شروع شد ۲ هم تموم شد جفتم هم یه هفته طول کشید تکه تکه ولی بدون درد اومد پایین .

اصلا غصه نخوری عزیزم خیلی ها حسرت بی بی چک مثبت رو میخورن که انشالله خدا نصیبشون کنه و دامنشون سبز بشه.  به احتمال زیاد دکترت یه سونو دیگه هم توصیه کنه واسه راحتی خیال خودت .

به امید خدا خبر یه بارداری موفقو همینجا اعلام میکنی ما هم کیف میکنیم .

آخه فایده ای داره؟

برای مطمئن شدن .امیدتو ازدست نده .همین که خودت میتونی حامله شی یه پله جلوتر از خیلی ها هستی .این سایتم پرازخانمایی که سقط کردن و الان بجه دارن نمونش خودم سه بارسقط کردم .12هفته24هفته.21هفته هرکدومشم دلیل متفاوتی داشتن.الان یع دختر دارم .

اصلا نگران نباش به زودی زود مادر میشی