2777
2789
عنوان

کمککک کمککککک😞😞

298 بازدید | 30 پست

خانوما من دوروز پیش رفتم برای معاینه گفتن سر بچه پایین اومده ولی هنوز دهانه رحمم باز نشده....

کسی میدونه چی خییلییی زود کمک میکنه به باز شدن دهانه؟؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زود رفتی برای معاینه 

اخه من رحمم دوشاخه درد داشتم واحتمال زایمان زودرس

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
میشه خواهص کنم واسه منم دعا کنی مامان بشم دارم دیونه میشم

حتما عزیزم ایشالا خدا ی نینی ناز قسمتت کنه

اهان شکمت اومده پایین؟ وزنت چقد اضافه شده؟ می تونی پیاده روی کنی؟

اره اومده .از اول بارداری تا الان12کیلو.بهم نگفتن ک مشکلی داره