2777
2789
من تو دوره نون های فانتزی آموزش دیدم میگفتن خمیر مایه باید عمل بیاد دیگه نمیدونم دقیقش رو شما اطلاعا ...

درسته میگن که بریز تو آب یا شیر عمل بیاد . ولی ما هر از گاهی هم میریزیم تو خود آرد مشکلی هم پیش نمیاد فرقی ندارن 

درسته میگن که بریز تو آب یا شیر عمل بیاد . ولی ما هر از گاهی هم میریزیم تو خود آرد مشکلی هم پیش نمیا ...

ممنونم بابت تجربه خوبی که به اشتراک گذاشتین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایه خمیر یا خمیر مایع مهمترین و تعیین کننده ترین قسمت نان است. مایه خمیر طی یک فرآیند پیچیده، نشاسته و قند موجود در آرد را به گاز کربنیک و مواد آلی تبدیل می کند.

گاز کربنیک باعث می شود بافت خمیر متخلخل شود و انبساط یا به اصطلاح خمیر ور بیایید و سبک و خوشمزه می گردد.

من از سایت انعکاس خرید کردم و خیلی راضی بودم  هم جنس مایه خمیرش خوب بود و هم تازه و هم زود برام آوردن