2777
2789
عنوان

هرکی میخوادخوشگلترشه زودبیاااااد این تاپیکواصلاااااا ازدست ندید😊

| مشاهده متن کامل بحث + 69015 بازدید | 1271 پست
خانوما کلا نرم کندده استفاده نکنید ااااصاا خوب نیست اگرم یزنی ب ریشه نخوره ماسک داخل حمام بزنید

خو معلومه که اصلا به ریشه نباید زد 

چرا بده؟

فقط به ساقه مو باید زد رو خودشم نوشته

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان چندتانکته روبگم بعدش اف کنم برم ب کارام برسم😂😂اول این ک ماسکاممکنه برای یکی جواب بده وبرای یکی نه چون جنس پوستافرق داره وبعضی وقتاممکنه نتیجه عکس بده وبدترشه ک اون میتونه طبیعی باشه چون واکنش پوست ب درمانه امابعد یه مدت جواب درست میده پس اول ی جای کوچیک ازصورتتون امتحانش کنید،تاجایی ک ممکنه شامپواستفاده نکنیدبهترین مارک هم بازشیمیاییه دکترپوست وموخودش توبرنامه تلویزیونی گفت من موهاموبااب خالی میشورم،زردچوبه وسفیده تخم مرغ خیلی خاصیت دارن زردی زردچوبه روباروشورازبین ببریدولی مراقب باشیدزردچوبه ب ابروتون نخوره برای موخوب نیست،زردچوبه خالص ازحای معتبربخرید چیزی قاطیش نباش😊

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
حسودی؟ب ی ادم عقده ای؟ن عزیزم اصلااا فق واقعا از ادمایی ک انق ازخودشون تعریف میکنن و اعتماد بنفس کاذ ...

شوخی کردم منم خوشم نیومد از خودش تعریف کرد.فکر کنم بچه بود بیچاره. شایدم طفلکی تنها قابلیتش خشگلیش بوده چیز دیگه ای نداشت روش مانور بده😁

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
خانوما کلا نرم کندده استفاده نکنید ااااصاا خوب نیست اگرم یزنی ب ریشه نخوره ماسک داخل حمام بزنید

همه نرم کننده ای به همه موها نمیسازه به من لطیفه طلایی نساخت ولی اوه که استفاده میکنم عالیه

چرا خوب نیست؟

شما به ریشه میزنید حتما که میگید خوب نیست

من چندین ساله استفاده میکنم فقط به پایین مو و ساقه اصلا بالاتر نمیزنم مشکلی هم پیش نیومده

رو خودشم نوشته اصلا به ریشه نزنین وگرنه ریزش میاره 

خود دکتر پوست و مو گفت از نرم کننده استفاده کن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
من دوبار استفاده کردم لطیفه طلایی رو نصف موهام ریخت     من بیس میزنم سبزه روش زیتونه اصلا ...

آره منم لطیفه طلایی به موهام نساخت وز شد ولی نریخت

به ریشه زدی شاید که ریخته

من اوه میزنم خیلی خوب شده موهام 

پرمون هم خوب بود برام

برای جلوگیری از خشک شدن موها بعد از حموم چی پیشنهاد میدین؟

من توی حموم از شامپو و ماسک موی جلیس استفاده میکنم.بعضی وختام نرم کننده بیول.

ولی بعد از اینکه موهام آبشون خشک میشه،ی حالت زبری میگیره موهام.

اسپری دوفاز و... چی ان دقیقا؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
برای جلوگیری از خشک شدن موها بعد از حموم چی پیشنهاد میدین؟ من توی حموم از شامپو و ماسک موی جلیس است ...

فقط اسپری دوفاز راهکار شماست ، لوازم ارایشیا دارن در مارکها و قیمتهای مختلف ، من کریستال میزنم سبزرنگ خیلی خوشبو و وزی و خشکی مو را میگیره

Coadjture......

سلام این تاپیک فوق العاده است من خیلی وقته دنبال همچنین تاپیکی هستم تو رو خدا فعال باشین و ادامه اش بدین من کلی مشکل دارم قبل از این که آبله مرغون بگیرم پوستم صاف و بدون هیچ جوش و لکی بود سفید و تمیز اما وقتی آبله مرغون گرفتم جای دونه  ها رو پوستم موند دکتر رفتم و بهم دوتا پماد گفت با هم مخلوط کن و روی دونه ها بزن اوایل هیچ مشکل  نبود تازه کمی کم جای آبله داشتن کمک رنگ تر می شدند بعد از مدتی پوستم پر جوش شد😷😠 چرکی نبودن ولی بزرگ ملتهب درد ناک بودن هر کاری می کردم از بین نمی رفتن فشارشون که می دادم جاشون می موندن و فشارم که نمی دادم جای جوش بصورت یک نقطه  قهوه ای رنگ می موند😐😕😭 تازه پوستم خشک شده بود و التهاب داشت اما خشکی التهاب خوب شدولی جای جوش  وچند تاجوش و لکه رو صورتم مونده هر چی که بگین استفاده انواع ماسک لایه بردار اسکراب خیلی تاثیر نداشته الانم شب و عصر سرکه سیب رو به صورتم می زنم و بعد نیم ساعت با آب  سرد می شورم و روزی 8 لیوان آب می خورم همین شما اگه ماسک موثردر مورد از بین بردن  جای جوش و جوش می دونید بگید و خیلی تاثیر داشته بگین الان پوستم معمولی هست و اینکه سرکه سیب رو پوستم جواب میده حتی اگر با آب رقیق نکنم

خواستم از اول تاپیکتو بخونم لیلا اعصابمو خورد کرد تاپیکتم خراب کردن یه سوال داشتم ابجی جونی من نمی تونم اصلاح کنم یه جوشای میزنم یاحسین  یه وعضی تازه از جوشام خلاص شدم ضد افتاب اکن مت بیو درما میزنم به سفارش یکی از بچه های سایت اون یکمی بهتر کرد فقط همینو میزنم فقط جاشون مونده اونو چیکار کنم ؟؟؟

یکی هم روغن بنفشه بگیرم برا چی خوبه ؟؟

واینکه چیکار کنم جوش نزنم بعد اصلاح ؟؟

واقعا مرسی از تاپیک عالیت حیف که عصابم نکشید همشو بخونم 😘😘

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر