2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الین بین ترکا قدیمی هست من دوستم هم سنم هست اسمش الین هست الینا هم دارم بین دوستام هانا ولی نازه

بین ترکا قدیمی هست؟زیبا هست بین شون یا نه؟؟؟منظورم اینه ترک ها الان به این اسم چطور نگاه میکنن؟

هیچکدوم.هر اسمی نوری داره که روز قیامت پیشونی صاحبش رو روشن میکنه.کسایی که اسم بی نور دارن متاسفانه ...

اسم اگر معنی زیبایی داشته باشه ایرادی نداره عزیزم. اون اسامی نکوهش شده که معنای بدی داره یا اینکه یادآور افراد ظالمه. در ضمن در مورد اسامی مذهبی باید بگم که تنها اون اسامی که بر بندگی خدا دلالت کنه و یا اسم و لقب رسمی اهل بیت هستند بهشون سفارش شده و مستحبه و اگه اسمی حتی اسم قرآنی هم باشه از دایره استحباب خارجه. البته به معنای به اثر بودن نیست.

به نظر من در بارداری هیچی سخت تررررررررررررررر از انتخاب اسم نیست.مخصوصا دختر.

کاملا موافقم. هنوز نتونستم برای اسم دخملکم به نتیجه برسم. تو اسم های پیشنهادی خودت من از الین خوشم اومد. البته هانا هم خوبه ولی الین بهتره.

فقط اسامی ائمهدارای نور هستن.هر اسم دیگری ازین دایره خارجه.

پس همه خارجیا و افرادی که اسم مذهبی ندارن در تاریکی هستن!!! خیلی ها هم هستن اسم مذهبی دارن بدکاره هستن. خدا گفته اسم خوب با معنی خوب  بذارید نگفته اسم ایمه بذارید که.

پس همه خارجیا و افرادی که اسم مذهبی ندارن در تاریکی هستن!!! خیلی ها هم هستن اسم مذهبی دارن بدکاره هس ...

من نظرمو گفتم عزیزم.چرا دعوا میکنید؟😊خارجیا که مسلمون نیستن.مسلموناشون همه اسم مذهبی دارن.