2777
2789
عنوان

#ویارونه 😊😋

| مشاهده متن کامل بحث + 7509 بازدید | 47 پست
من که خانواده همسرم دور هستن اما مامان خودم هیییییچ نیاورد تو دوتا بارداریم حتی یه بار گفتم هوس خورش ...

فدای سرت خواهر. 

گذشت و رفت 

مستم کن و از هر دو جهانم بستان... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی لذت داره ویارونه. من انشاالله برای عروس آینده م و اگه خدا بهم دختر بده مفصل میبرم خیلی سخته برای زن حامله غذاپختن من بوی پختنش اذیتم میکنه دیگه میلم نمیبره

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍

خیلی رسم خوبیه بزرگترا هوای زن حامله رو دارن حتی ثواب داره بنظرم زن حامله حساسه و خسته. نیاز داره به همدلی

خیلی لذت داره ویارونه. من انشاالله برای عروس آینده م و اگه خدا بهم دختر بده مفصل میبرم خیلی سخته برا ...

ای جانم، تو هم مثل مادرشوهر من از اون مادرشوهر عشق ها میشی

ای جانم، تو هم مثل مادرشوهر من از اون مادرشوهر عشق ها میشی

ان شاالله حتما. خدا بهم عمر بده جبران کنم نداشته هامو. خدا را شکر برای وجود بچه ها.. قربونت برم خواهری

خیلی رسم خوبیه بزرگترا هوای زن حامله رو دارن حتی ثواب داره بنظرم زن حامله حساسه و خسته. نیاز داره به ...

آره خیلی خوبه. 

میون اینهمه رسمهای بد و عجیب غریب. این جزو یکی از رسمهای خوبه که دیگه تقریبآ محو شده هیچکس اجرا نمیکنه

ما این رسم رو نداریم تا حالا از نردیکانم چیزی نشنیدم.

به نظرم رسم جالبیه. 

از نزدیکان، معمولاً مادر همون خانم باردار براش غذاها و دسرها و میوه هایی که دوست داره رو درست میکنه میبره. 

چون هم اینکه قطعأ هر زن حامله ای دست پخت هرکسی رو نتونه بخوره، دست پخت مادرشو راحت نوش جان میکنه و گوشت میشه میچسبه به تنش. هم از غذا پختن معاف میشه یکم 

چه جالب ،تا الان نشنیده بودم همچین رسمی هست

بیشتر یه کار دلی هست بنظرم نیازی نیست رسم خاصی باشه. به رسم محبت و انسانیت لطفیه که خانوما در حق هم دارن چون همه بارداری و سختی هاشو چشیدن