2777
2789
عنوان

دکلره

100 بازدید | 16 پست

سلام من میخوام به جای دکلره از رنگ سه صفر استفاده کنم کسی استفاده کرده؟

چطور بوده؟

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم ضعیف تر ادکلره اس در اخر زرد میکنه مورو وقتی میزنی باید خیلی ماساژ بدی

البته من میخوام بعد روش رنگ بزنم

هر چه کمتر شود فروغ حیات رنج را جانگدازتر بینی ..سوی مغرب چو رو کند خورشید سایه ها را درازتر بینی . . .
سه صفر برای مخلوط کردن با رنگ هست که میخوای یکم روشن تر جواب بده برای روشن کردن مو استفاده نمیشه و ...

دکو کرم رو میتونم تو خونه استفاده کنم؟موهام نمیسوزه؟

رنگ مو ی سه صفر تن قرمزی داره به اندازه ی دکلره هم قوی نیست میتونی به جای دکلره از دکو کرم استفاده ...

میتونم از دکو کرم تو خونه استفاده کنم؟موهام نمیسوزه؟

میتونم از دکو کرم تو خونه استفاده کنم؟موهام نمیسوزه؟

من همیشه خودم موهامو رنگ میکنم. سه بار تا حالا هم از دکو کرم استفاده کردم الانم رنگ موهام صورتی فانتزیه. خب باید هم فوتو فنشو بلد باشی هم مراقب باشی.

کسی هست برات بذاره؟

اگه هست بله میتونی تو خونه بذاری و آسیب های پودر دکلره را نداره و از زمان مخلوط شدن با اکسیدان نیم ساعت یا یکم بیشتر تاثیرش رو میذاره و اگه روشن تر خواستی باید بشوری و دوباره بذاری

من همیشه خودم موهامو رنگ میکنم. سه بار تا حالا هم از دکو کرم استفاده کردم الانم رنگ موهام صورتی فا ...

فوت و فنش چیه؟