2777
2789

این تو فرانکفورت زندگی میکنه و من خودم تو هانوفر هستم سرچ کردم هانوفر نداره ایرانی البته در زمینه مالی بخاطر همین من با این وکیل کار نکردم ولی اکثرا مثل ایران شیوه کار همشون یکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تو فرانکفورت زندگی میکنه و من خودم تو هانوفر هستم سرچ کردم هانوفر نداره ایرانی البته در زمینه ما ...

زندگی اون ورا چطوره اونجور که تعریف می کنند واقعا بهتره

زندگی اون ورا چطوره اونجور که تعریف می کنند واقعا بهتره

ببینید من هربار به همه گفتم همه جا برای پول و زندگی راحت باید کار کنی باید بجنگی با زندگی، ولی اینکه به شخصیتم مثل یه انسان ارزش قائل هستند بیشتر از پول برام مهمه، اینکه میتونم هرچی دوست دارم بخورم یا نخورم، اینکه تو تابستون میتونم با یه کاپشن بیام بیرون یا تو زمستون مثلا با یه تاپ بیام بیرون بدون اینکه نگران باشم که کسی مثل دیونه ها نگام نکنه برام ارزش داره البته اینها کوچکترین مثالها بود، اینکه هر فردی بیمه درمانی کامل داره اینکه اگه یه روزی نتونستی کار کنی دولت پشتته حتی از زمان کار کردنت بهتر  و تا زمانی که میخوای درس بخونی همه خرج و مخارجتو بعهده میگیره اینکه برای بارداری و بچه داری اصلا نمیذاره اب تو دلت تکون بخوره و ....

ولی خو در کنارش کلی هم سختی داره همیشه دلت پیشه مملکتته همیشه دلنگرانی دوری خانوادت هستی

وای هر چقدر سن کمتره باشه بهتره چون هم برای یادگیری زبان خوبه هم دولت تا ۲۵ سالگی بهترین مزایا رو بر ...

ببخشید زیاد سوال پرسیدم دخترم ١٥ ساله هست هزینه اش بالاست اگه بخواهیم بفرستیمش مدرسه شبانه روزی داره تنهایی میتونه اونجا زندگی کنه

ببخشید زیاد سوال پرسیدم دخترم ١٥ ساله هست هزینه اش بالاست اگه بخواهیم بفرستیمش مدرسه شبانه روزی داره ...

اگه خودش تحمل داشته باشه بچه های زیر سن رو میفرستن یه جای مثل کانون جوانان ولی نه مثل ایران دقیقا مثل خانواده مراقب بچه ها هستن، هزینه هم راستش من خبر ندارم