2777
2789

خانوما من از سال 92 تو نینی سایتم 

خواننده خاموش بودم 

اما این راهکار ها خیلی به کارم اومد.. 

الان یازده ماهه که زندگی مشترک شروع کردم 

همیشه وقت غذا کشیدن سر سفره از همسرم میخوام که بهم تعارف کنه 

یعنی من اولین کسی هستم که غذا میکشم 

واسه خرید عید هم شوهرم دستش نبود اما من گفتم من لباس عید میخوام خلاصه پونصد داد بهم و فقط تونستم مانتو روسری شلوار بخرم

اولش گفت پس من هیچی برای خودم نمیخرم 

منم هیچی نگفتم که بیا این پونصد نصف کنیم نصف تو نصف من

همون پونصد هم برای من کم بود 

خلاصه همسر دید سرش داره کلاه میره رفت واسه خودش پیراهن مردونه خرید دو تا 😁

اینارو از همین نینی سایت یاد گرفتم 

همسرم فقط سینه مرغ میخوره اما مرغ کامل میگرفت و توقع داشت من رون و گردن بخورم و خودش سینه 

چون مامان خودش اینجوری بود و با استخون ها سرگرم میشد تا بچه هاش خوب غدا بخورن 

اما من گفتم دیگه مرغ نخر

فقط سینه بخر

گفت گرون میشه ترگل

گفتم بشه!  من که رون مرغ دوس ندارم مثل تو 

گردن هم که تو فریزر میمونه ماه تا ماه

اگه دوره ای بدونم دستش پول نیس اما بازم چیزای کوچیک ازش میخوام مثلا زیتون پرورده یا سیب ترش

و وقتی بخره خیلیییییییی ازش تشکر میکنم 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

مادر منم قناعت پیشه بود 

الان چند ساله که به خودش اومده و واسه خودش خرج میکنه 

اما میگه از وقتی این کار کردم عزت و احترامم پیش بابات بیشتر شده.. 

خانوما قدر خودتونو بدونین 

من البته بچه ندارم 

نمیدونم اگه تو اون شرایط قرار بگیرم اولویتم بازم خودم هستم یا بچه ام 

اما مهمه که مهم باشیم برای خودمون

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا به خدا خیلی از زنها میخوان خرج کنن،صد بار هم به شوهره میگن اینو لازم داریم اونو لازم داریم اما همیشه جواب یکیه. میگن ندارم. 

بعد یهو چشمشون به یکی دیکه می افته و دارا میشن. نمیدونم این چه مدلشه. حالا شایدم واقعا ندارن اما برای یکی دیگه حتی شده تو قرض هم می اقتن.

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
بابا به خدا خیلی از زنها میخوان خرج کنن،صد بار هم به شوهره میگن اینو لازم داریم اونو لازم داریم اما ...

اره بخدا برام پیش اومده .شوهرم به من میگه ندارم  ولی چند ساعت بعدش به خواهر برادراش پول داده یعنی فقط برای من نداشت یا نمیداد

اره بخدا برام پیش اومده .شوهرم به من میگه ندارم  ولی چند ساعت بعدش به خواهر برادراش پول داده یع ...

من دقت کردم میگن با سیاست باید از شوهر پول کشید و ... باور کن یک درصدش سیاسته،مابقی ش شانسه به خدا.

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
من دقت کردم میگن با سیاست باید از شوهر پول کشید و ... باور کن یک درصدش سیاسته،مابقی ش شانسه به خدا.

والا وظیفه شونه اما چرا شونه خالی میکنن رو نمیدونم. تا یه مهمونی و جایی هم بریم میگه فلانی بهتر ازتو بود فلانی لباسشو دیدی چه خوب بود هی بقیه رو میخواد چماق کنه بکوبه توسرم.درصورتی خودش باید مهیا کنه 

استارتر ممنون از تلنگری که به من و زندگیم زدی.

این متن برام واجب بود.

البته من سعی میکنم بخودم برسم ۱۱ساله اپیلاسیونم قطع نشده.الان ۶ماهم هست لیزر میرم کل بدنمو.

ولی باید بیشتر بخودم برسم.شوهرم واسه اینجور چیزا پول میده.

مرسی خانمی

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
استارتر ممنون از تلنگری که به من و زندگیم زدی. این متن برام واجب بود. البته من سعی میکنم بخودم برس ...

خواهش میکنم رسیدن  ظاهری مهمه.خوش برخورد بودن و خوش اخلاقی در کنارش نور علی نور میشه.موفق باشید

دوستان حتما حتما فایل صوتی " کلید مرد " دکتر حبشی رو دانلود و گوش کنین.توصیه هاش خیلی خوبه.قشنگ توضیح میده که چجوری درخواستامونو از همسرا مطرح کنیم که جواب بگیریم

و در روز هفتم.....خداوند عشق را افرید 😍😍😍😍😍

دقیقا داستان زندگی منه 

مت خرج نکردم تا صاحب خونه و ماشین شد 

به من سخت میگرفت و پول نمی‌داد 

حالا بهم خیانت کرده و با زنها دیگه خوش میگذرونه 

و من دارم طلاق می گیرم

به همین راحتی....

به همین غم انگیزی

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍