2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هر ماه تقریبا سه روز ماه در صورت فلکی عقرب میفته که میگن قمر در عقرب، ترس نداره فقط کار جدید شروع ...

خب عزیزم حتی نباید مایحتاج روزانه رو خرید؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

چرا این چیزارو مینویسید آخه خود پیامبر گفته توکل کنیدو صدقه بدین دیگه نیاز به یاداوری نیست

بده اطلاعات کسیکه نمیدونه بره بالا شاید کسی واقعا نمیدونه ۰۰ 

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
دوستم قمر در عقرب عقد کرد خوشبختم شد من روزای نیکو برای ازدواج عقد کردم و دارم طلاق میگیرم 

عزیز نگفتن که هرکی تو قمردرعقرب عقد کنه حتما طلاق میگیره؟!همه اینا یه احتماله که رعایت کنی بهتره وگرنه خیلیا نفهمیدن وکارهای مهمشون رو تواین روزهاانجام دادن ولی اتفاقی نیفتاده😊😊😊😊

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

استارتر میشه یکگ بیشتر توضیح بدی مک الان خونه ی پدرمم.اومدم برای جدایی ولی دلم راصی نیس الان من چی ...

عزیزدلم چیو توضیح بدم گلم ؟چرا میخای  جدا بشی وقتی دلت راضی نیست؟

چرا این چیزارو مینویسید آخه خود پیامبر گفته توکل کنیدو صدقه بدین دیگه نیاز به یاداوری نیست

اتفاقا قمر در عقربو گفتن رعایت کنید، در مورد بچه دارشدن و خرید و فروش و آغاز سفر و...، اونی که گفتن دنبالش نرید اثر و مراقبت و درنظرگرفتن سایر مسائل نجومی و ستاره شناسی و اثر اونها روی وقایع هست

استارتر میشه یکگ بیشتر توضیح بدی مک الان خونه ی پدرمم.اومدم برای جدایی ولی دلم راصی نیس الان من چی ...

تا شنبه شب هیچ اقدام جدیدی نکن، مثلا شنبه نرو دنبال کارهای طلاقت و یا بالعکس برای آشتی و برگشتت هم کاری نکن، اصلا تا شنبه شب هیچ کار و اقدامی نکن

عزیزدلم چیو توضیح بدم گلم ؟چرا میخای  جدا بشی وقتی دلت راضی نیست؟

داستانش طولانیه.

شوهرم نفهمه و انسانیت نداره.بی ادبه و چشمو دل هرز

واس این پرسیدم ک من الان کار خاصی باید انجام بدم

جایی نرم کاری نکنم

من نمیدونم جریان چیه واس همین پرسیدم

خب عزیزم حتی نباید مایحتاج روزانه رو خرید؟

اونها اشکالی نداره هرچند من اونها رو هم نمی خرم، چون تو تقویمم علامت زدم قبلش مایحتاجمو تهیه می کنم ولی مطمئنم مشکلی نداره، خرید و فروش مهم نباید بشه، مثلا خرید و فروش طلا، خونه، ماشین، حتی من لباس رو هم شنیدم چه خریدنش چه برای اولین بار پوشیدنش

داستانش طولانیه. شوهرم نفهمه و انسانیت نداره.بی ادبه و چشمو دل هرز واس این پرسیدم ک من الان کار ...

عزیزم اگ جداییت و اقدام ب جداییت امری واجبه و  میدونی ک اینکارو نکنی به ضررته مشکلی برات پیش نمیاد ولی درکل جداشدن وطلاق کلا از نظر خدا و اسلام امری ناپسنده مگر اینکه واقعا چاره ای نباشه و تنها راه باشه