2821
2789
بستگی ب موهات داره اما بیشتر از دوبار خیلییی بعیده مو دکلره بخواد

میخوام کرانتینه کنم بعد رنگ ب نظرت فرق داره اول کدومشو انجام بدم اول دکلره یا کرانتی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چی میخوام رنگ خوب دارید برام بفرستید 

روشن میخوای؟

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
میخوام کرانتینه کنم بعد رنگ ب نظرت فرق داره اول کدومشو انجام بدم اول دکلره یا کرانتی

اره فرق دارع

بنظر من اول دکلره کن چون موهاتو یکم زبر میکنه بعدش کراتینه کن ک نرمو براق بشه, البته بینشون باید فاصله باشه فک کنم ی هفته اینا

اره فرق دارع بنظر من اول دکلره کن چون موهاتو یکم زبر میکنه بعدش کراتینه کن ک نرمو براق بشه, البته ب ...

یجا رفتم میگه ۹۰۰ تومن ی جا دیگه میگه۴۰۰تومن‌فرقش چیه البته دومی گفت انواع داره هم ۴۰۰ داریم هم ۸۰۰ ولی بیشتتر مشتری هامون ۴۰۰ انجام‌میدن تا یسالم موندگاری داره

یجا رفتم میگه ۹۰۰ تومن ی جا دیگه میگه۴۰۰تومن‌فرقش چیه البته دومی گفت انواع داره هم ۴۰۰ داریم هم ۸۰۰ ...

اون کراتین نیست چهارصد اومنی من رفتم محلولشو فقط بگیرم خودم کراتین کنم برای مو پسرونه دویست تومن شد محلولش, اونا مورو خراب میکنه اصلا کراتین نیستو خطرناکه ممکنه برای بعضی موها حساسیت بده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792