2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی زنش اگ از فسادش خبرنداشته باشه آسوده زندگی میکنه

ن انقد تابلو بود ک زنه یبار اومد در خونم باهاش کارداشت بعد شوهرم ماستمالی کرد یبارم با دختر همسایه یبارم ب دخترعمم ک متاهل بود گیر داد یبارم با همراهی مریض تو بیمارستان بودم یبار شمال رفتیم میدوتست از طلاق میترسم راحت کار خودشو میکرد

هیچکدوم.فرار کنی از خونه بابات خیلی بهتره،از این ازدواج کردن

به همچین وضعی رسیدم عید امسال بعد منک نمیدونستم خواستگارم ینی همین شوهر دومی ک الان زنشم این اخلاقهارو داره مامانمم ی تحقیق نکرد چون شهر دیگن شمالن،گفت اگ نری از خونه میندازمت بیرون منم توکل کردم بخدا،حالا بعد چهارماه پشیمونم البته از شوهراولم بهتره ولی موهام داره سفید میشه هنوز ۳۲سالمه تاحالا سفید نبود همش رو اعصابمه همه خریدا افتاده گردن من،اسباب کشی همش جوش میزنم اون بی خیال ککش نمیگزه،شوهر اولم موقع اسباب نمیذاش یذره کارکنم همرو انجام میداد خودش حیف معتاد وفاسد بود این اخری تهمتم میزد،این یکی ک همش سرش تو گوشیه،رفتیم مغازه لباس بخرم ی کنار نشسته بعد اومدیم خونه لباس نو پوشیدم میگه اینو کی خریدی؟اخه آدم انقد گیج،حواسش معلوم نیس کجاس تو همه موضوعات همینجوره ،موقع اسباب کشی ط سوم هستیم بالا بودم صداش زدم بیاد دعواکرد ک بدش میاد زن صداش بلند بشه کسی بشنوه،دارم خل میشم از دستش

به همچین وضعی رسیدم عید امسال بعد منک نمیدونستم خواستگارم ینی همین شوهر دومی ک الان زنشم این اخلاقها ...

میفهمم تاحدودی شوهر منم اینطوریه،خیلی بده معلوم نیست من اونو عقد کردم یا اون منو

خواهرای خوبم لطفا برا حاجت روا شدنم یک صلوات مهمونم کنین،ممنونم
میفهمم تاحدودی شوهر منم اینطوریه،خیلی بده معلوم نیست من اونو عقد کردم یا اون منو

کارشناسی ارشد داره منم لیسانس دارم من فارسم اون ترکه،شاید بخاطر ترک بودنشه،شوهر اولم کرد بود دمارازروزگارم دراوردن خودشو ومادرش فامیلم بودن بدون رفت وآمد،این یکی غریبست،ولی الان فهمیدم هرقومی باید با خودش ازدواج کنه،الانم نوبت مشاوره گرفتیم ولی اگ کارم ب جدایی بکشه هم آبروم تو فامیل میره میگن عیب از من بوده دفه قبل لابد،هم خودم داغون میشم دیگ حال وخوصله واسم نمیمونه

کارشناسی ارشد داره منم لیسانس دارم من فارسم اون ترکه،شاید بخاطر ترک بودنشه،شوهر اولم کرد بود دمارازر ...

منم شوهرم ترکه،اگه دیدی نمی تونی باهاش ادامه بدی حرف مردمو کف پاتم حساب نکن.برو سرکار ورو پای خودت وایستا.بعدا پشیمون میشی.....

منم شوهرم ترکه،اگه دیدی نمی تونی باهاش ادامه بدی حرف مردمو کف پاتم حساب نکن.برو سرکار ورو پای خودت و ...

رفتارای شوهرت چجوری؟یهو چیزی پرت کنه؟یا گیرای الکی بده مثلا بگه اسمشو تو خیابون صدا نزنی،یا شوخیای غیر منطقی؟

رفتارای شوهرت چجوری؟یهو چیزی پرت کنه؟یا گیرای الکی بده مثلا بگه اسمشو تو خیابون صدا نزنی،یا شوخیای غ ...

شوخیهای غیر منطقی فراوون داره.گیر الکی ام میده مثلا چرا با فلانی (همسایه)،حرف زدی؟!مثلا در مورد همین موضوع تادوروز سوال پیچ میکنه.مغز ادمو میخوره.