2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای آره خیلی بده نامزد من کارش یه جوریه بعضی وقتا میره شهر دیگه الان دوماهه ندیدمش نمیشه گفت سرد شدی ...

والا چي بگم ! من خيلي احساس تنهايي ميكنم ! خيلي افسرده شدم ! ما زياد دعوا نميكنيم ، ولي واقعا افسرده شدم تو سن من همه بيرونن با دوستاشون اينور اونور تازه بيرونم نميذاره زياد برم با دوستام ! خيلي سنتي فكر ميكنه ! وقتي ك باشه همه جا ميبرتم ولي حس ميكنم عشق من نسبت بهش داره كمتر ميشه

والا چي بگم ! من خيلي احساس تنهايي ميكنم ! خيلي افسرده شدم ! ما زياد دعوا نميكنيم ، ولي واقعا افسرده ...

عه چرا نمیذاره بری؟ این خیلی مشکل بزرگیه به نظرم سعی کن حلش کنی چیزای دیگه به مرور زمان درست میشن ولی اینا واقعا اذیت کنندست با یه مشاور صحبت کن

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬
عه چرا نمیذاره بری؟ این خیلی مشکل بزرگیه به نظرم سعی کن حلش کنی چیزای دیگه به مرور زمان درست میشن ول ...

من ك ميرم كلا ! جديدا بهتر شده ' عاخه دوستام خيلي قرني هستن بدش مياد ولي من ميرم بهش نميگم

[QUOTE=66744841]نيميتونوً اونجا بدنيا مياريد؟ اسمشو چي ميذاري؟[/QUOTE]

يه پسر دارم دوسالشه همينجا به دنيا اومده اسمش آرشِ

يه دختر ناز تو دلمه كه اسمشو هنوز انتخاب نكرديم شايد بهار بزاريم 😍😍 اره همينجا به دنيا مياريم

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
من ك ميرم كلا ! جديدا بهتر شده ' عاخه دوستام خيلي قرني هستن بدش مياد ولي من ميرم بهش نميگم

اتفاقا بهش بگو بعد برو بذار عادت کنه وگرنه بعد ازدواج سختت میشه چون دیگه یواشکی نمیتونی بری

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬