2777
2789
میگم بچه ها یه سوال کیا عادت دارن شبا پلو خورشت بخورن ؟؟ من خیلی واسم این قضیه عجیب

من اگه هرچقدرم نونی بخورم ولی واسه شب گشنم میشه و نمیتونم بخوابم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😭😭😭 شرمنده بخدا وقتی گذاشتم پشیمون شدم گفتم شاید یکی باردار باشه شاید یکی میلش بکشه

راستش من باردارم الانم خونه مادر شوهرمم با شوهرم دعوام شده شام نخوردم خیلی دلم خواست

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
مرسی عزیزم از اونام که خیلی زود گرسنه و خیلی زود سیر میشم خدا پدر و همسرتونو براتون حفظ کنه🌹

نوش جونت عزیزم همچنین خدا پدر و شوهرو بچتو براتون خفظ کنه

خوشحال شدم از اشناییتون

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
حالا من کلا زیاد نمیخورم پرخور نیستم در حدی که سیر بشم میخورم

منم زیاد نمیخورم بخدا  ولی اصلا با نونی و اش و سوپ سیر نمیشم ظهرا اش یا سوپ یا نونی بخورم تا شب عزار بار دل ضعفه میگیرم فقط برنج و خورشت حتی شده برنج خالی با ماست