2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31932 بازدید | 5597 پست
نمیدونم شاید حق با تو باشه ولی باور کن الان اصلا تو فکرم بچه نیست فقط میخوام دیگه لک و خون نبینم

منظورم بچه نبود عزیزم،منظورم کلا بی خیالی توی امور زندگی بود.

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا!!  من از استرس دارم ميميرم  ديشب مجبوري به مادرشوهرم گفتم مشكوكم به بارداري  ا ...

کار خوبی کردی گفتی،اینجوری هواتو داره

فردا میری سونو قلب؟؟؟

مطمئن باش قلب دارند هرسه تاشون،فقط اون آمپولی که گفتی باید توی بارداری بزنمو زدی؟؟؟

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
آقا!!  من از استرس دارم ميميرم  ديشب مجبوري به مادرشوهرم گفتم مشكوكم به بارداري  ا ...

اینطوری که تو استرس داری تا یازدهم سکته میکنی دختررر

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
اره واقعا

# نه_به_استرس

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

آناهيد تو الان چه قدر شكم داري؟؟ من به طرز عجيبي قشنگ يه كوچول شكم درآوردم 

چون خيلي لاغرم و شكمم تخت بود 

ديشب تو لباسم قشنگ تابلو بود نميدونم چرا اينجوريه 

دفعه پيشم همين جوري بود

آناهيد تو الان چه قدر شكم داري؟؟ من به طرز عجيبي قشنگ يه كوچول شكم درآوردم  چون خيلي لاغرم و ش ...

واای حتما سه تان😍😍

چجوری مجبور شدی ؟

خوووو تو که استرس میگیری چرا گفتی ؟!

یادش به خیر مادرشوهر من تو چهار ماهگی من چقدر منبر رفت که بچه بیارید و فلان ..منم روبروش روی مبل نشسته بودم .همچین کشداررر گفتم نههه باباااااا .... کی بچه می خواد که خودمم باورم شده بود خبری نیست 😂

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
آناهيد تو الان چه قدر شكم داري؟؟ من به طرز عجيبي قشنگ يه كوچول شكم درآوردم  چون خيلي لاغرم و ش ...

شکم الان منو با خودت مقایسه میکنی دخترم ؟! 

من تا ماه هفت واقعا  یه لباس یه خورده گشاد می پوشیدم هیچ کس نفهمیده بود ...مهمون میومد نمی فهمیدن واقعا ..چون شکم من گرده و کوچیک .... ولی الان دیگه مشخصه . ولی بازم در مقایسه با کسایی که وارد نه ماه شدن کوچیکتره .

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
چجوری مجبور شدی ؟ خوووو تو که استرس میگیری چرا گفتی ؟! یادش به خیر مادرشوهر من تو چهار ماهگی من چق ...

بابا چپ و راست ميگفت خواهرش چه عجب 

اذيت نشي 

پشتتو بمالم 

هي تيكه مينداخت 

منم مشاورم گفته اصلا چيزي رو كه باعث فشار روت ميشه تحمل نكن 

گفتم 

ولي نگران پس فردام