خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
آقا!! من از استرس دارم ميميرم ديشب مجبوري به مادرشوهرم گفتم مشكوكم به بارداري ا ...
اینطوری که تو استرس داری تا یازدهم سکته میکنی دختررر
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
آناهيد تو الان چه قدر شكم داري؟؟ من به طرز عجيبي قشنگ يه كوچول شكم درآوردم چون خيلي لاغرم و ش ...
واای حتما سه تان😍😍
آقا!! من از استرس دارم ميميرم ديشب مجبوري به مادرشوهرم گفتم مشكوكم به بارداري ا ...
چجوری مجبور شدی ؟
خوووو تو که استرس میگیری چرا گفتی ؟!
یادش به خیر مادرشوهر من تو چهار ماهگی من چقدر منبر رفت که بچه بیارید و فلان ..منم روبروش روی مبل نشسته بودم .همچین کشداررر گفتم نههه باباااااا .... کی بچه می خواد که خودمم باورم شده بود خبری نیست 😂
آناهيد تو الان چه قدر شكم داري؟؟ من به طرز عجيبي قشنگ يه كوچول شكم درآوردم چون خيلي لاغرم و ش ...
شکم الان منو با خودت مقایسه میکنی دخترم ؟!
من تا ماه هفت واقعا یه لباس یه خورده گشاد می پوشیدم هیچ کس نفهمیده بود ...مهمون میومد نمی فهمیدن واقعا ..چون شکم من گرده و کوچیک .... ولی الان دیگه مشخصه . ولی بازم در مقایسه با کسایی که وارد نه ماه شدن کوچیکتره .