2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31939 بازدید | 5597 پست
سابقه قبلی تو فامیل نداشتین ینی؟؟

نه گلم اصلا علت نامشخصه بعضی ها اولین بچه اوتبسمه بعدی سالم بعصی ها اولی سالمه بعدی اوتیسم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه گلم اصلا علت نامشخصه بعضی ها اولین بچه اوتبسمه بعدی سالم بعصی ها اولی سالمه بعدی اوتیسم 

ان شاالله بچه شما هم به زودی خوب میشه

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله بچه شما هم به زودی خوب میشه

انشالله عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نمیدونم آناهید جون یبار ک گرید ۳ بود طرف چپ عمل کرده ۹ ماهه هنوز ی سال نشده آزمایششم بده ببریم پیش د ...

آخه عمل کردین دوباره برگشته ؟؟ بدتر شده ؟؟؟ چرا ؟

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
اخه شما که عمل کردین نباید برمیگشت که شوهر دوستم ماه قبل عمل کرد دکترش گفت برگشتش صفره

شوهرم رعایت نکرد پاشد رفت سر کار و وسیله سنگین بلند کرد

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
گرید ۳ بود الان شده ۲ و راستشم گرید ۱

مثل شوهر من شده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
والا بخدا. نگار بخای میفروشمشون بسته ای۱۰تومن😊

تازه جالب اینه ما داروخونه یجا پرسیدیم ده تومن نخریدیم

رفتیم دارو خونه بعدی همونو ۱۸تومن خریدیم😐😐😐

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
تازه جالب اینه ما داروخونه یجا پرسیدیم ده تومن نخریدیم رفتیم دارو خونه بعدی همونو ۱۸تومن خریدیم😐😐 ...

واقعا ۱۸تومن شده؟؟؟

پد بانوان همون نوار بهداشتی رو میگما

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
واقعا ۱۸تومن شده؟؟؟ پد بانوان همون نوار بهداشتی رو میگما

می‌دونم 😂
بیست تاییش۱۸

میگم که داروخونه اولی که وایسادیم  ده تومن میداد

وای 😰 چه مارکی ؟!

مای لیدی

داروخونه ایا خودشون الکی روش میکنن وگرنه چرا باید هشت تومن اختلاف باشه