2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31942 بازدید | 5597 پست
با پوستا یه سری میگن ویتامین آ داره اخه

ویتامین آ گیاهی فرق داره با حیوانی. خوردنش اشکال نداره ولی کم بخور زیادش خوب نیست

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم كوفت بخوره هر چي ميخواي بخوري يه ضرري توش هست

آره لعنتی تا بعد زایمان هم ادامه داره تو شیردهی هم هرچی میخوای بخوری یه ایرادی از توش در میاد

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
اگه قراردادت بخوره آره

اره شوهرم زنگ زد پرسیده

گفته سه تومن علی الحساب میدن بقیشم براساس تعرفه وزارت بهداشت

دیگه نمیدونم یعنی چی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خوبه ديگه  بيشترشو داره ميده

آخه میگن پونزده ملیونه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عکس سونومو میزارم

قربون جوجه یا انشاالله جوجه های خاله

😒😒😒😒 من به عنوان كسي كه انجام دادم چي گفتم؟؟؟؟

آخه تو گفتی من داروهاشو نگرفتم و توی سیکل نبودم فکر کردم واسه همین ارزون شده

وگرنه پنج تومن بازم چیزی نیست

توی نی نی سایتم تاپیکای دیدم گفتن دوازده ملیون