2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31944 بازدید | 5597 پست
خيلي  هفته ٦ خيلي زود بوده  مونا😒😒😒 داري ركب خودمو به خودم ميزني!؟.   اين سونو ...

😂😂😂😂😂😂

نه دیوووونه😂😂😂

کاش مال خودم بود

نه جدی مال خواهرمه

خیلی نگرانش هستم

اصلا دوس ندارم خدایی نکرده اتفاقی بیافته

هستی بهش میگم برو دکتر میگه میترسم!همون هفته ی ۱۱ میرم که با غربالگری باهم باشه

ببین علائم خیلی داره

هرروز حالت تهوع ش بیشتر میشه

ولی میترسم جنین رشد کنه و لی قلب نداشته باشه خدایی نکرده!!!

کی بره سونو به نظرت؟

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂😂 نه دیوووونه😂😂😂 کاش مال خودم بود نه جدی مال خواهرمه خیلی نگرانش هستم اصلا دوس ند ...

تو كه راست ميگي😄😄😄😄

نه علائمش خوبه 

خيالش راحت 

بره سونو مشكلي نيست 

استرسش بدتره 

تو كه راست ميگي😄😄😄😄 نه علائمش خوبه  خيالش راحت  بره سونو مشكلي نيست  استرسش ب ...

نخیر زرنگ خانوم😄 راس میگم

خوب خداروشکر خیالم یکم راحت شد

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
مرسي خاله جون اميرحسين امروز ٥٣ روزشه  قدش ٥٦ وزنش ٤٦٠٠

خب پس خوبه که ماشاءالله😘😘😘😘

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

.

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
نخیر زرنگ خانوم😄 راس میگم خوب خداروشکر خیالم یکم راحت شد

هستی خودت از بس مارو پیچوندی فکر می‌کنی منا هم داره میپیچونه

خدایی مدیونی اگه دو قلو داشته باشی و نگی

باهات قهرم میکنیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مونا نه منا😆

گوشیم اینکارارو میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نرگس مدروکسی پروژسترون میخوردی؟؟ شاید به خاطر اونه بهتره بری دکتر یه سونو واژینال بشی

ن آگناگول میخوردم مونا جون

شما چی شد؟

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
به نظرم بهتره ي سونو بري  الان چند وقته شوهرت دارو ميخوره؟

آخرین سونو دوماه پیش بوده

شوهرم یادم نیست چند وقته نزدیک ۱ ماه و نیم

هستی خودت از بس مارو پیچوندی فکر می‌کنی منا هم داره میپیچونه خدایی مدیونی اگه دو قلو داشته باشی و ن ...

هستی و مونا خیلی ناقلان 😅🙂

هستی و مونا خیلی ناقلان 😅🙂

اره من اونروز که تو سونوی هستی دوقلو دیدم شکست عاطفی خوردم😅