2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31943 بازدید | 5597 پست

امروزم دوباره سردرد شدم ، واقعا تو بارداری سردرد امونم رو برید ....حالم بد شد به تهوع رسید یه استامینوفن خوردم ..البته هنوزم کامل خوب نشدم ...حمامم کردم روی سرم آب گرم گرفتم یه خورده بهتر شدم ...خیلی سخته .‌‌‌عذاب وجدان منو می‌کشه هر بار که استامینوفن می خورم ...فکر کنم توی کل بارداریم ماهی یه دونه رو خورده باشم .... خیلی اعصابم خرده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

💗الهی و ربی من لی غیرک💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی نی نی خواهرم سالمه سالم😍😍😍😍😍😍😍 خدایا شکرت انگاری دنیا رو بهم دادن جون دادم تا بهم خب ...

مبارکه خاله جوووون😍😍😍

ان شاءالله بعدیش نی نی خودت باشه💗💗💗

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
من تا حالا روی رونم نزدم ، همش دور ناف بوده چند بارم نزدیک پهلو .... دکترم میگه ترجیح با دورناف و نز ...

این امپوله واسه چی هست؟؟ 

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
وااااي خوش به حالش  خدا كنه منم فردا با خبر خوش بيام

حتما حتما با خبر خوش میای

خیییلی دلم روشنه هستی

ان شاالله مال تو هم خوبه

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
مبارکه خاله جوووون😍😍😍 ان شاءالله بعدیش نی نی خودت باشه💗💗💗

ممنون عزیز

ان شاالله هرچی خدا می خواد

طفلی این خواهرم تو این چندسال اخیر خیلی سختی کشیده بود

همش درد و عمل

یعنی فقط به خدا میگفتم خدایا منو یه بار دیگه با بچه آزمایش کن ولی خواهش میکنم خواهرمو با بچه آزمایش نکن

اون گناه داره به اندازه ی کافی سختی کشیده

واقعا حق ش نیست یه سختی دیگه ببینه

خدا به دل ش نظر کرد

واقعا مدت ها بود اینطوری خوشحال نشده بودم

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
امروزم دوباره سردرد شدم ، واقعا تو بارداری سردرد امونم رو برید ....حالم بد شد به تهوع رسید یه استامی ...

عزیزم آناهید ماهی ۱ بار که ضرر نداره 

خیلی ها میگرن دارن مجبورن بیشتر مصرف کنن تو بارداری

ناراحت نکن خودتو

وااااي خوش به حالش  خدا كنه منم فردا با خبر خوش بيام

انشاالله که با خبر خوش میای

فقط نزاری آخرشب بشه بعد بیای خبر بدیا،به محض اینکه سونو دادی همون موقع بیا خبر بده.

آقا یه سوالی برام پیش اومده؟چطوری سه تا نی نی رو با دوتا سینه شیر میدی،یدونه کم میاری که😉😉😉

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
ممنون عزیز ان شاالله هرچی خدا می خواد طفلی این خواهرم تو این چندسال اخیر خیلی سختی کشیده بود همش ...

الهی.... 

پس خیلی وقته دنبال نی نی بوده👶👶👶

انشاالله که با خبر خوش میای فقط نزاری آخرشب بشه بعد بیای خبر بدیا،به محض اینکه سونو دادی همون موقع ...

وقتی سه تا باشه دیگه مامانه کم میاره صد در صد شیرخشک میده، 🍺🍺🍺🍺🍺😁😁

معصومه جون آمپول های هورمونی که زدی هر بار انتقال جنین واقعا سیستم طبیعی هورمون هاتو بهم میریزه فق ...

سلام عزیز دلم

خوبی جیگر؟

آره واقعا این داروها یه جا رو درست میکنه صد جا رو بهم میریزه...البته شکر خدا برا من اون ی جا هم درست نشد😐

امروزم دوباره سردرد شدم ، واقعا تو بارداری سردرد امونم رو برید ....حالم بد شد به تهوع رسید یه استامی ...

الهی بگردم

مطمئن باش حال بد خودت،اونم ب مدت طولانی روی جنین اثر منفی میذاره پس عذاب وجدان نداشته باش

آناهيد من شكمم خيلي سفت و كبود شده ديگه جا نداره كجاي رونم ميتونم بزنم؟؟

هستی جان انکسا ترجیحا فقط دور نافیه

حتما تو حالت خوابیده تزریق کن

پنج سانت فاصله از نافت رو بین دو انگشت مثل ویشگون نگه دار و تزریق کن

متاسفانه خیلی آمپول بدقلق و دردناکیه😥