2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31942 بازدید | 5597 پست
اينم از بالا

وای انگار چهار ماهته 😄😄

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
چون لاغری اینقدر زود داره نشون میده باید ببینی خانوادت توی بارداری زیاد چاق میشدن یانه

مامانم رفته بوده واسه زايمان خانومه گفته كي شمارو راه داده

اينجا واسه كساييه كه زايمان دارن 

ميگفت اصلا معلوم نبود 

حتي سر آخري تا ٧ ماه به كسي نگفته بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اينم شكمم😁 نميدونم چرا اينقدر باد كرده

این از چه زاویه ایه دقیقا؟؟ 

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
يه چيز جالبتر بگم شكمم كجه از راست به چپ تو شيبه😂😂😂 راست جلوتره

دوتاش تو راست یکی تو چپ

اینم شکم من همین الان 😋

عزیزممممممممم😍😍

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤
مامانم رفته بوده واسه زايمان خانومه گفته كي شمارو راه داده اينجا واسه كساييه كه زايمان دارن  ...

پس احتمال دار سه تاش گرفته باشه که انقدر زود داره رحمت بزرگ میشه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
اينم شكمم😁 نميدونم چرا اينقدر باد كرده

😁

چه بانمک

ببین من نزدیک پریودیم اینجوری میشم چون منم لاغرم

اینقدر ورم داره رحمم که دقیقا عین ۳ یا ۴ ماهه ها دیده میشم

رحمت داره ضخیم میشه دیوارش نی نی ت هم داره جا باز میکنه

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
اینم شکم من همین الان 😋

عزیزم 😍

چه چوچولو ی شکمت آناهید

انگار نه انگار ۸ ماهته😄

خوش به حالت سز میشی

خدا کنه لگن من هم کوچیک باشه

الان ش که خیلی کوچیکه نمیدونم ربط داره یا نه😅

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
عزیزم 😍 چه چوچولو ی شکمت آناهید انگار نه انگار ۸ ماهته😄 خوش به حالت سز میشی خدا کنه لگن من هم ...

الان دیگه خیلی بزرگه موناااا .... تا ماه هفت واقعااااا کوچیک بود .... دیگه الان هشت تموم شده دیگه معلومه .

💗الهی و ربی من لی غیرک💗