نگار_1985 مدیر عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 10540 عنوان ورود ممنوع | مشاهده متن کامل بحث + 31945 بازدید | 5597 پست این تاپیک یه دورهمی واسه دوستای قدیمیه خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود... 1397/05/24 | 16:01 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی59 عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 12382 هستی باید به تغذیه ت برسی دیگه .... اگه نمی خوای به کسی بگی باید غذاهای مقوی زیاد بخوری .... بهترینش ... گوشت؟؟؟ شده در روز فقط يه وعده ٢ قاشق غذا خوردم الان همش لنگه اين قلبم خيالم چون راحت نيست هيچ كاري نميتونم بكنم
هستی59 عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 12382 منم والا ما از نامزدي تا عقد ٥ ماه طول كشيد خونه مادرشوهرم اينا ميرفتم ١٠ خونه بودم يعني ميشد ١١ روم نميشد بيام خونهبا اينكه بابام هيچي نميگفت!!
هستی59 عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 12382 با اون بتا و بی بی چک دیگه واقعیه ....الان روزای مهمیه براتون .... به خودت برس . دفعه پيشم به همين پر رنگي و همين بتا بود
anaaaahid عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 3278 گوشت؟؟؟ شده در روز فقط يه وعده ٢ قاشق غذا خوردم الان همش لنگه اين قلبم خيالم چو ... آره گوووشت ؟!!! چی فکر کردی هستی ....بچه با باد هوا رشد میکنه ؟!تو که میگی جلوی چشمت سیاه میشه یعنی ضعیف شدی.مگه نمی خوای قلبش بزنه ؟ خو لامصب یه چیزی بخور به بچه برسه رشد کنه که قلبشم بزنه .....چقدر یه کلامی تووووو ..... واقعا کتک لازمی .....😠 💗الهی و ربی من لی غیرک💗
anaaaahid عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 3278 دفعه پيشم به همين پر رنگي و همين بتا بود خوبه دم دستم نیستی !!! 💗الهی و ربی من لی غیرک💗
nargoli_roz عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 11515 گوشت؟؟؟ شده در روز فقط يه وعده ٢ قاشق غذا خوردم الان همش لنگه اين قلبم خيالم چو ... خیلی هنر میکنی هیچی نمیخورییه هورمونی هست به اسم کتون که وقتی ترشح میشه باعث خنگی بچه میشه واین هورمون فقط وقتی گرسنه باشی ترشح میشهحداقل هردفه یه مقدار میوه بخور که ویتامین وقند بدنت تامین بشه میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
پرستو_گلی عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 5497 @میناجوون @پرستو_گلی @ماهی64 # ... به به چ امکاناتی اومده تو نی نی سایت😍سلام نگار جانمخوبی عشقممیدونم بی وفام ولی خدا شاهده تو همه دعاهام اسم تک تکون هستولی ب خداوندی خدا حس و حال نت و نی نی سایت و سرچ و .... ندارمنی نی سایت غمگینم میکنهآی ام افسردهآی ام داغونآی ام ناامید
پرستو_گلی عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 5497 گوشت؟؟؟ شده در روز فقط يه وعده ٢ قاشق غذا خوردم الان همش لنگه اين قلبم خيالم چو ... هستیییییییییییقربدنت برم من تو بارداری 😍مبارک باشه عزیزمخوندم ک چجوری کارت ب پانکچر و ... رسیدمبارکت باشه عزیزماصلا فکرای منفی نکن...صدای قشنگ قلبشم میشنوی عزیزم
هستی59 عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 12382 آره گوووشت ؟!!! چی فکر کردی هستی ....بچه با باد هوا رشد میکنه ؟! تو که میگی جلوی چشمت سیاه میشه یع ... بابا نميتونم از غذايي كه درست ميكنم بدم ميادهيچ كسم نيست كه درست كنهخسته شدم از غذاي بيرون معلوم نيست چي توشه!!
هستی59 عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 12382 خیلی هنر میکنی هیچی نمیخوری یه هورمونی هست به اسم کتون که وقتی ترشح میشه باعث خنگی بچه میشه واین هو ... بابا آدم گشنش ميشه هي ميوه ميخوره
هستی59 عضویت: 1395/09/28 تعداد پست: 12382 هستییییییییییی قربدنت برم من تو بارداری 😍 مبارک باشه عزیزم خوندم ک چجوری کارت ب پانکچر و ... رسی ... آخه تو كجاايي؟؟؟ نامرد بيمعرفت😫😫😫😫آخه يه خبر از خودت بده به ماچرا پياممو جواب نميدي؟؟
anaaaahid عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 3278 به به چ امکاناتی اومده تو نی نی سایت😍 سلام نگار جانم خوبی عشقم میدونم بی وفام ولی خدا شاهده تو ه ... وای سلااااام عشقممممم ....خوبی ؟ کجایی بی معرفت نمیگی دلمون تنگ میشه ؟! خدا نکنه ناامید باشی عزیزمممم .... خدا بزرگه ...چه خبرا ؟!چکارا میکنی ؟ 💗الهی و ربی من لی غیرک💗
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 به به چ امکاناتی اومده تو نی نی سایت😍 سلام نگار جانم خوبی عشقم میدونم بی وفام ولی خدا شاهده تو ه ... سلام پرستو جونم خوبی عزیزم؟چرا افسرده عزیزممامانت بهتره عزیزم؟ خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦
نرگس_1369 عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7075 بابا آدم گشنش ميشه هي ميوه ميخوره شوهرت نمیرسه شبا برات کباب درست کنه؟یا ی چیزای مقوی بهش بگو درست کنه برات اگه میتونهحداقل تو این چند روز خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها و مهراد 👨👩👦👦