2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31945 بازدید | 5597 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودمم واقعا دوس داشتم نمیدونم یه بار تو tv دوقلو داره گفت وقتی دوقلو داری سختیش به اندازه ی بزرگ کر ...

بله دوقلو یه سختیایی داره،اما یکم که از آب و گل در بیان ،باهم همبازی میشن وزیاد اذیت نمیشی برای بزرگ کردنشون

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
يه دونه جنين رو از بين ميبرن  ديگهرشد نميكنه با زايمان خارجش ميكنن

آخی...

انشاالله از اول همونی بشه که میخوای ونیازی به عمل نشه

همچين به راحتي ميگن خوابم مياد و ميخوابن!

اگه من بزارم😎😎

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
انشاالله ٢ تا بشه☺️☺️

😐🙄

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
انشاالله ٢ تا بشه☺️☺️

هستی تو پری میتونم رحمم رو با روغن سیاه دونه ماساژ بدم و گرم کنم بده؟

چون یه جا خوندم که تو پری رحم رو ماساژ ندین رحم آزرده میشه داره خودشو ترمیم میکنه

هستی تو پری میتونم رحمم رو با روغن سیاه دونه ماساژ بدم و گرم کنم بده؟ چون یه جا خوندم که تو پری رحم ...

مونا سیاهدونه وعسل رو هر روز صبح وشب تو دوران پری بخوری خیلی خوبه

منم ماه آخر همین کارو کردم تا ته  خون رحمم تخلیه شد

هستی تو پری میتونم رحمم رو با روغن سیاه دونه ماساژ بدم و گرم کنم بده؟ چون یه جا خوندم که تو پری رحم ...

روي شكم و كمرتو ديگه

زياد نمال در حدي كه روغن جذب شه 

بعد با يه شال كلفت ببند

من رفته بودم دکترطب سنتی همه جای مطبش بزرگ زده بود استفاده از هرگونه داروی گیاهی. در دوران قاعدگی ممنوع است

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...