2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 32374 بازدید | 5597 پست
نخیر شما دگ خیلی زرنگید    

نخییییییر شما تنبلید  

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

کوشید پس؟؟؟

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا که من هستم اینا نیستن  

مطمئن باش حتما حکمتی داره شاید قراره قبل اینکه iuiکنی خدا طبیعی بهت فرشته بده صبر کن ببین خدا چی میخ ...

😄به جان خودم من از خیر طبیعی گذشتم

حالا که خودمو راضی کردم هرکسی به طریقی بچه دار میشه حالا قسمت منم اینه،حالاباز بازی درمیاد!!!

نمبدونم بخدا الان یکسال و چند ماه قسمت من فقط شده حکمت😁

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور

بچه ها بیاین یه ساعت هایی در طول روز انتخاب کنیم همه همون ساعت حتما آنلاین باشیم 

باهم حرف بزنیم

حالا ساعت های دیگه هرکسی دوست داشت بیاد ولی سر یه ساعتی همه باهم باشیم

موافقین ؟؟😃

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور

@ماهی64  

اونور میری اینور نمیایی؟؟ 🎃🎃🎃

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

الان می خواستم بگم یکی مائده رو از خونه همسایه صدا کنه بیاد خونه😁

بچه ها مینا و نگار ۱ کجان؟؟

اسم کاربری شون چی بود صدا بزنیدشون

بچه ها مینا و نگار ۱ کجان؟؟ اسم کاربری شون چی بود صدا بزنیدشون

صدا کردم هنوز نیومدن

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
الان می خواستم بگم یکی مائده رو از خونه همسایه صدا کنه بیاد خونه😁

😁😁😁😁

من با ایده مونا موافقم

من نه