2777
2789

واسه من خیلی سنگین بود بعدم دکترم گفت اینقدر اس پی اف بالا لازم نیست برات 30 کافیه مگه اینکه بیماری پوستی داشته باشی

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک سان سنس خریدم چند روز پیش اصلا راضی نیستم...75تومنم بود😕😕😕

چقدم بده آدم با این قیمتا یچیزی بخره و ناراضیم باشه 

حالا من ضدافتابم درموبای بود راضی بودم ازش ولی خیلییییی گرون شده 

همم اینکه کرم دارم چیزای مختلف امتحان کنم 😁

چقدم بده آدم با این قیمتا یچیزی بخره و ناراضیم باشه  حالا من ضدافتابم درموبای بود راضی بودم از ...

منم دوس دارم همه رو امتحان کنم... یه دونه م اوریاز خریدم اونم خوب نبود اونم همین حدودا بود قیمتش😲😲😲 

چقدم بده آدم با این قیمتا یچیزی بخره و ناراضیم باشه  حالا من ضدافتابم درموبای بود راضی بودم از ...

دقیقااااا من.... هرچی خریدی امتحان کردی به منم بگو.  خیر ببینی... پوستت سبزه هس یا گندمی یا... 

خخخخخ یعنی نفهمیدی سرکارت گذاشت😂😂😂

وقتی عزیزم چیزی را نمیدونی بی دلیل صحبت نکن کار قشنگی نیست 

https://www.digikala.com/product/dkp-331911/کرم-ضدآفتاب-گیاهی-ترنجان-مدل-glycyrrhiza-glabra-spf30-حجم-40-میلی-لیتر

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

به جای ضد افتاب پریم مرطوب کننده ی رنگیشو بخر که چن کاره است هم ضدجوشه هم مرطوب کننده است هم ضدافتاب ۳۰هست هم حالت کرم پودری خیلی کم ولی باکیفیتی داره و خوب و مات رو پوست میخوابه و قیمتشم ۲۸من خریدم پارسال الان دوباره میخوام بخرم چون خیلی راضی بودم

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔