2777
2789
عنوان

مدل میخوام...

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 29 پست
عزیزم ارایشگر حرفه ای نیستم در حال اموزشم.جونم بپرس اگه بدونم جواب میدم

اینجا خانم ها ژل و آب قاطی میکنن میزنن به موهاشون وبعد سشوار میکشن و فر ریز میشه

میخواستم بدونم شما میدونی اسم این کار چی؟

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا خانم ها ژل و آب قاطی میکنن میزنن به موهاشون وبعد سشوار میکشن و فر ریز میشه میخواستم بدونم شما ...

ميشه توضيح بدي ما هم ياد بگيريم؟ من اينكارو با موس ميكنم ولي خيلي فر ريز نميشه

عزيزم والا مدل شدن اينجا هزينه داره. مجاني كسي نمياد...وقتشو بذاره ...پوستشو بذاره... 

بله حرف شما درسته ولی اون مدلی هست که ارزش هزینه کردن داشته باشه و مدل باشه نه از خونش پاشه بیاد...بهدشم همین یه بند انداختن ساده بیرون پونزده بیست تومن پولشه...من زیر نظر مربی انجام میدم که اگه خدایب نکرده مشکلی پیش اومد شما میتونی پیگیری کنی اموزشگاه زیر نظر دولته و مجوز داره

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
ميشه توضيح بدي ما هم ياد بگيريم؟ من اينكارو با موس ميكنم ولي خيلي فر ريز نميشه

عزیزم خودم هم بلد نیستم تا همین حد میدونم و اینکه یه سر مخصوص میذارن روی سشوار

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
همجين ميگين اينجا انگار ما توي يه مملكت ديگه ايم😂

عزيزم من ايران نيستم. 

مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌
اینجا خانم ها ژل و آب قاطی میکنن میزنن به موهاشون وبعد سشوار میکشن و فر ریز میشه میخواستم بدونم شما ...

متاسفانه نه عزیزم فکر میکنم توی فر تخصصی باشه من اموزش ندیدم

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
اخ کاش شیراز بودی واسه یک اذر نامزدی میخواسم برم بت جون و دل میومدم پیشت هر کاری میخواستی سرم میاورد ...

عزیزم ایشالله بهتون خوش بگذره💜😊

عزيزم من ايران نيستم. 

شما که ایران نیستین پس برای چی میپرسین😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

شما که ایران نیستین پس برای چی میپرسین😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

ميخواستم ببينم چطوريه عزيزم اينجا. تابستونه فعلاً ايران اومديم

مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌