2777
2789
10تومن عزیزم 

خوبه ده تمن دادی حداقل مثبت شد🤣🤣🤣

من اون روز رفتم داروخانه گفتم ۳تا دو تمنی ی دونه هم ۴ تمنی😆

خانومه ی جوری نگا کرد گفت این دیوانس

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا  از  داروخانه  😬 ما  تهرانیم  از  داروخانه  شهرزیبا گرفتم& ...

منم تهرانم عزیزم ولی نمیدوتم چرا هر جا میرم مدیکور ذارن.کلافه شدم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

مبارکه عزیز دلم مثبته برا همه منتظرا دعا کن منم خیلی منتظرم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

[QUOTE=66692400]اینم عکس جلدش عزیزان، انقدر گفتن مدیکور درصد خطاش بالاس ترسیدم گفتم یه خوبشو بده مطمئن باشه [/QUOTEاز موعدت گذشتع عزیزم؟یا قبلش استفاده کردی؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
منم تهرانم عزیزم ولی نمیدوتم چرا هر جا میرم مدیکور ذارن.کلافه شدم

اره  منم  دیدم  اکثرا  مدیکور  دارن  البته  شهران  بودم  رفتم  پرسیدم  چه  مارکی  داره  مدیکور  داشت  ولی  مدل  خودکاری  مثل  این  بود قطره  چکونی  نبود  

واسه باردار شدنم  صلوات.🌹
اره  منم  دیدم  اکثرا  مدیکور  دارن  البته  شهران  بودم &nbs ...

ممنون عزیزم