2789

سلام.من خودم سنجش کار میکنم.شما اصلا به بچه تون استرس وارد نکنید،شب زود بخوابه تا صبح بی حال نباشه و حتما صبحانه شو بخوره.مسائل روزمره هست و سوالای خیلی ساده.فقط به فرزندتون استرس ندید خیلی عادی باشید.

سلام.من خودم سنجش کار میکنم.شما اصلا به بچه تون استرس وارد نکنید،شب زود بخوابه تا صبح بی حال نباشه و ...

به دخترم چیزی نگفتم ولی یه مشکی دارم اینکه دخترم ازش سوال میپرسن میگه بلد نیستم   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به دخترم چیزی نگفتم ولی یه مشکی دارم اینکه دخترم ازش سوال میپرسن میگه بلد نیستم    

نترسید اول سعی میکنن با بچه صحبت کنن تا احساس راحتی کنه بعد میپرسن خیلی از بچه‌ها اونجوری هستن خودشون میدونن چیکار کنن پس نگران نباشید

دوستم خودش مرکز پیش دبستانی داره ولی ازش پرسیدم گفت پیش سنجش نداره

دختر من 5 سال و 5 داره نیمه اولی هست امسال باید پیش 2 سال دیگه اول دبستان  پیش 2 اجباری هست و سنجش داره امسال اینجوری شده

خواهش میکنم باز هم اگر سوالی داشته باشید از دستم بربیاد بگید.

خانمی این سنجش برای پیش بخشنامش سراسر کشور هست یا بعضی استانها آخه منم دخترم امسال پیش دبستانی هست پیش دوستم ثبت نامش کردم ولی چیزی بهم نگفت واسه سنجش؟!