2777
2789
عنوان

دیدین یه وقتایی... 😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 36 پست

یه وقتایی حالمون خوب باشه همه چی زیباتره, یه وقتایی هم حالمون بد باشه دنیا با اون همه بزرگی کوچیک میشه جوری که احساس خفگی بهت دست میده

عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍
من الان حس اون زشته رو دارم  ی جوش گنده زذم رو دماغم یکیم‌رو‌چونم

اگه چرکیه درنیار خمیردرست کن بزار سریع خوب میشه

بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ابروهام خیلی تاثیر داره حتی یه نخ اضافه بد میشم

هروقت هم از ورزش میام به نظرم قشنگ ترینم ولی متاسفانه آخرین بار سه ماه پیش بود

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
من کلا زیاد توجه نمیکنم به اینچیزا گاهی شده روزها بجز واسه صاف کردن لبه روسری زیر چادر دیگه به آیین ...

مامان منم مثل شماست ،حتی زیاد تو اینه نگاه نمیکنه و اعتماد به نفسش خوبه ،منم چادریم و بیرون خیلی محجبه اما ظاهر برام مهمه و یکسره جلو اینه هستم

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

من تو آینه ی حموم و دستشویی خیلی خوشگلم😂😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
چ خمیری درد میکنه

یه قند بزارتودهنت اب که شد بریز روی اردعین خمیرمیشه بزار روجوشات روشم دسمال کاغذی بزارکه خشک نشه بریزه تاصب بمونه چرکشو درمیاره سریع خوب میشه

بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.  
من تو آینه ی حموم و دستشویی خیلی خوشگلم😂😂

واااااای آفرررررین آررررره🤣🤣🤣

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

مامان منم مثل شماست ،حتی زیاد تو اینه نگاه نمیکنه و اعتماد به نفسش خوبه ،منم چادریم و بیرون خیلی محج ...

قصدم تعریف نیست چون بالاخره زیبایی موندگار نیس میریم زیر خاک مورچه میخوره

اما صورتم نیاز به نگاه کردن به آیینه نداره اصلا از بچگی همینجوری بودم خیالم راحته که تمیزه 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
واااااای آفرررررین آررررره🤣🤣🤣

😂😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌