2777
2789
دقیقانمیدونم من ۱۵ساله بودم اون زمان همدان بودم چندوقت پریود نمیشدم ایشون مشکلم رو حل کردن و خیلی ها ...

اهان مرسی گلممممم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا میخوام تحت نطر یه دکتر خوب باشم برا بارداری و تعیین جنسیت ازمایش دادم مشکلی ندارم ولی میگم تح ...

تو گوگل بزن میاد .....ولی اگه مشکلی نداری پیش ی متخصص و جراح برو کافیه بیکاری اخه خیلی باید وقتتو بزاری اسیر بشی چون این دکترا بیشتر واسه نازایی و سقط مکرر....  اینجور دکترا مطب شخصیشون خیلی شلوغ میشه هم این ویجی کومار همین این سهیلا عارفی خواهرم ک میره پیش عارفی میگه همه با ساک و چمدون از شهرستان میان ......ویجی کومار من تعیین جنسیتشو شنیدم ک خیلی خوبه ولی سهیلا عارفی ب بیمار توجه میکنه واقعا دکتر خوبیه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
تو گوگل بزن میاد .....ولی اگه مشکلی نداری پیش ی متخصص و جراح برو کافیه بیکاری اخه خیلی باید وقتتو بز ...

مرسی عزیزم والا میگم کسی باشه که خیالم راحت باشه چون خیلی حساسم بقیه دکترام ماشالله انقد سرشون شلوعه دیروز رفتم یه دکتر معمولی ساعت ۴ گفت بیا ۸ و نیم فرستادم داخل ... هر جا بری معطلی داری 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
مرسی عزیزم والا میگم کسی باشه که خیالم راحت باشه چون خیلی حساسم بقیه دکترام ماشالله انقد سرشون شلوعه ...

اره دکتر زنان همینجوری بازم پرس و جو کن ان شالله ک موفق باشی 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اره دکتر زنان همینجوری بازم پرس و جو کن ان شالله ک موفق باشی 

ممنون گلی😍 لطف کردی

تو ایران برای نازایی هیچکی خانم طبیب توی مشهد نمیشه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

تو ایران برای نازایی هیچکی خانم طبیب توی مشهد نمیشه

مشهد ک دورهههه من بیشتر برا تعیین جنسیت میخوام

مشهد ک دورهههه من بیشتر برا تعیین جنسیت میخوام

عزیزم به سلامتی اقدام کردی 

با رژیم کدوم دکتر پیش رفتی؟؟؟

ممنونم از راهنماییت

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
عزیزم به سلامتی اقدام کردی  با رژیم کدوم دکتر پیش رفتی؟؟؟ ممنونم از راهنماییت

سلام گلم اره همین ماه اقدام کردم ۳ روز دیگه موعدمه ... با رژیم دکتر کومار 😉😊 

سلام گلم اره همین ماه اقدام کردم ۳ روز دیگه موعدمه ... با رژیم دکتر کومار 😉😊 

انشالله موفق باشی 

عزیزم همون رژیمی هست که توی نت هستش ؟؟؟

من دسترسی ندارم بیام دکتر 

میشه اگر چیز دبگه ای بهتون گفته بنویسی

و اینکه جگر گوسفند خوبه؟؟؟

امپول hcg هم میده و میگه چند ساعت بعدش نزدیکی کرد؟؟

انشالله موفق باشی  عزیزم همون رژیمی هست که توی نت هستش ؟؟؟ من دسترسی ندارم بیام دکتر  ...

مال نت کدومه من ندیدمش؟؟ جیگر کلا مشکلی نداره 

تخم مرغ و هویچ  و خرما زیاد  بخوری  لبنیات کلا حذف 

قرص ویتامین دی و سی هم شوهرت بخوره بعد از پریودیم اصلا نزدیکی نداشته باشید تا روز تخمک گذاری

انشالله موفق باشی  عزیزم همون رژیمی هست که توی نت هستش ؟؟؟ من دسترسی ندارم بیام دکتر  ...

آمپولم ماه اول به من نداد فقط لتروزول داد 

شاید ماه بعدی اگه باردار نباشم بنویسه برام ولی شنیدم تا ۱۸ ساعت بعد از آمپول باید نزدیکی کنی

ش تعیین جنسیت با رژیم دکتر ویجی کومار:

دستورات جهت تعیین جنسیت فرزند (پسر)

3روز قبل از تاریخ سونوگرافی (البته روزشو خودش تعیین کرد) حتما با کاندوم نزدیکی داشته باشید.

دو روز فاصله تا سونوگرافی نزدیکی نکنید.

بعد از سونو زمان نزدیکی به شما اعلام می شود که بدون کاندوم انجام گیرد.

رژیم غذایی را یکروز قبل و بعد از سونوگرافی رعایت کنید.(با حساب من شد 5روز تقریبا)

1.غذاهای شور

2.موز.

3.خرما

4.هویج

5.سیب زمینی

6.جگر

7.گوشت قرمز

8.تخم مرغ

لبنیات در این چند روز مصرف نشود

هرماه روز اول یا دوم پری با مطب تماس بگیرید(تاکید کرد که دقیق سر موعد تماس بگیرم برای دادن دارو)

2 تا امپول هم گفته بزنیم(زن و مرد )ویتامین دی

برای شوهر هم آزمایش اسپرم مینویسه

ش تعیین جنسیت با رژیم دکتر ویجی کومار: دستورات جهت تعیین جنسیت فرزند (پسر) 3روز قبل از ت ...

دقیقا همینه 😉