2777
2789
عنوان

خونمون خیلی سوت و کوره بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمهاازرحمت خداناامیدنشیدهرروز سوره یس بخونیدمعجزه میکنه الهی بزودی صدای بچه بپیچه توخونه همتون واستون صلوات فرستادم ناراحت نباشید ایناهمه امتحان الهی ناامیدنباشبد شادوسرزنده باشید یهو میبینیدباردارید میدئنم انتظارسخته ولی محکم باشید

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

منم ده ساله منتظرم.پنج بار ای وی اف کردم فردا آزمایش دارم تا نتیجه پنجمین ای وی افم معلوم بشه.التماس دعا دارم دوستان.

ان شاالله همگی حاجت روا بشید

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

دوستم کنار تمام کارایی که می کنین و پیگیری های پزشکیتون این ذکرم اگه دوست داشتی بخون واسه بچه دار شدنه و امام باقر به یکی از اصحابش یاد داده کلا دو دقیقه طول می کشه داری تلویزیون می بینی یا صبح تو ماشین نشستی بخونش انشاالله که به حق این ایام عزیز خدا به زودی یه نی نی ناز توی دلت بذاره که خونتون پر بشه از سر و صداش🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

در هنگام صبح و شب این ذکرها را تکرار کنید:

«سبحان الله» 70 مرتبه

«استغفرالله ربی و اتوب الیه» 10 مرتبه

«سبحان الله» 9 مرتبه

«استغفر الله ربی و اتوب الیه» 1 مرتبه

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

الهی خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده به منم بده من بد بختیم اینه دو بار اقدام کردم هر بارم همون ماه اول باردار شدم ولی بارداریم نرمال نبود و مجبور شدم برم سقط کنم دلم بدجور نی نی میخواد ولی الان دیگه خیلی استرس دارم میخوام یه سال به خودمون استراحت بدم بعد برم دکتر ژنتیک

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

استار جون ناراحت نباش شوهر منم کم تحرکی داشت دو ماه قرص ال کارنتین خورد سر یک ماه و نیم من باردار شدم البته خودتم گرمیجات زیاد بخور که رحمت تقویت بشه اگه تونستی پودر لقاح بگیر هرروز بخور من اینجا از یکی دوستان شنیدم گفت فقط 14 روز خوردم نتیجه گرفتم منم گفتم این همه دارو خوردم چیزی نشد منم 10 ماه اقدام بودم منم گرفتم 14 روز خوردم همون ماه منم نتیجه گرفتم