2777
2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست
اره همونه.کرم‌پودره ولی خیلی سبکه.اگه لک و چروک داشته باشه نمیپوشونه.بیشتر برای پوستای صاف خوبه چون ...

من تاحالا نشنیدم این ک میگین

برندای مختلف داره 

مثلا برم بگم کرم BB فلورمارمیخوام؟

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تاحالا نشنیدم این ک میگین برندای مختلف داره  مثلا برم بگم کرم BB فلورمارمیخوام؟

اره عزیزم بگو بی بی کرم میخوام.تقریبا همه مارکا دارن.بازم‌میگم پوشانندگیش کمه.اما اگه فقط برا این میخوای که یکم پوستت رنگ بگیره و یکدست شه پوستت عالیهههههه

اره عزیزم بگو بی بی کرم میخوام.تقریبا همه مارکا دارن.بازم‌میگم پوشانندگیش کمه.اما اگه فقط برا این می ...

خوبه 

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
من هفته پیش ۱۵۰ گرفتم 😐😐😐تازه یه مدل دیگشم ۱۸۰ بود من برای استفاده روزانه گرفتم

من اینجور چیزا رو از بندر میخرم مثلا ی ریمل لانکوم اینجا ۱۶۰ تومنه اونجا گرفتم ۱۸ کلا خیلی بهتره اینجا مغازه ها میکشن روش یا از بندر یا از گمرک یا سینا بهداشتک مستقیم میاره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
من اینجور چیزا رو از بندر میخرم مثلا ی ریمل لانکوم اینجا ۱۶۰ تومنه اونجا گرفتم ۱۸ کلا خیلی بهتره این ...

شما مشهدین؟🤔آخه مشهد سینا بهداشت داره بعد اینکه جنسای بندر مطمئنی اصله؟

شما مشهدین؟🤔آخه مشهد سینا بهداشت داره بعد اینکه جنسای بندر مطمئنی اصله؟

اره مطمعنم اره مشهدم دوسه اصلش کاملا مشخصه از فیک کلا مثلا مای نیس ک بگی همه مثل همه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
اره مطمعنم اره مشهدم دوسه اصلش کاملا مشخصه از فیک کلا مثلا مای نیس ک بگی همه مثل همه 

منم مشهدم ولی جنسای سینا بهداشت کیفیتشون خیلی پایینه چه خوب ما عید رفتیم مهاباد اونجام بود اتفاقا من ترسیدم اصل نباشه نگرفتم واجب شد یه سفر بندر بریم😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز