cr7 مدیر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 عنوان بیدارین خانما | مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 61 پست سلام کسی بیداره ؟ من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست 1397/05/23 | 05:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin7876m عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6572 اشکال نداره عزیزم بیخیال نمیدونستی ک فدای سرت نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 عزیزم توک نمیدونستی اون مرده اون باید حالش بد باشه نه شما .شما ک نمیدونستی اون مرده خودش باید ... بخدا نمیدونستم واقعا امشب فرستاده بود چی صدا کنم تورو توکه ازگل بهتری تعجب کردم زدم دیدم مرده من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
shibili عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 3995 بزنم تو سرت؟😒😒😒اشتباهیه که شده دیگه این حال بدی داره؟ تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 خب عزیزم دیگه باهاش حرف نزن ناراحتی نداره که نه الان فهمیدم ردش کردم من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
mahsa78 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22828 بخدا نمیدونستم واقعا امشب فرستاده بود چی صدا کنم تورو توکه ازگل بهتری تعجب کردم زدم دیدم مرده عزیزم نمیخواد بیخودی ذهنتو درگیر کنی تو ک مقصر نیستی
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 از لیست دوستات درش بیار که دیگه نتونه بهت پیام بده. همین کار رو کردم خاک توسرم کاش اول میدیدم چه میدونستم مرد میاد ازبارداری میگه از بچه من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 عزیزم نمیخواد بیخودی ذهنتو درگیر کنی تو ک مقصر نیستی اخه اعصابم خورد شده فکرکردم خانومه دوسته واقعیه داره کمکم میکنه من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
mahsa78 عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 22828 اخه اعصابم خورد شده فکرکردم خانومه دوسته واقعیه داره کمکم میکنه عیب نداره گلم تو اصلا کاری نکردی ک بخوای اعصابتو خورد کنیعوضش دفعه بعد بیشتر دقت کن
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 بزنم تو سرت؟😒😒😒اشتباهیه که شده دیگه این حال بدی داره؟ باورکن داره فکرکن یکی همش صحبت کنه درمورد برنامه روزمره بعد بهت پیشنهاد نویسندگی بده کلی امید بده فکرکنی دوسته واقعیه خانومه بعد یهو اینجوری بشه خیلی برام سخته بخدا من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
myaro6968 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 902 کاربر نجوا گاما مرده من فکرکردم زنه اول خودش پیشنهاد داد قبول کردم بعد گفت بچه چیه بدت نیاد برای من ... من چون یه چشمم خوابه فک کردم میگی مرده یعنی فوت شده ..خخخ بعد فهمیدم که نههه مَرده ...بفرستش سراغ من تا ادبش کنم 😀
تابستان77 عضویت: 1396/09/14 تعداد پست: 3058 باورکن داره فکرکن یکی همش صحبت کنه درمورد برنامه روزمره بعد بهت پیشنهاد نویسندگی بده کلی امید بده فک ... اره یکم سخته ولی فراموشش کن اذیت نکن خودتو
cr7 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 عیب نداره گلم تو اصلا کاری نکردی ک بخوای اعصابتو خورد کنی عوضش دفعه بعد بیشتر دقت کن خیلی اشنا نبودم با سایت چندتا ازدوستام خانومن دوستیم این زده بود نجوا گفتم خانومه دیگه چه میدونستم مردم میاد سایت زنونه اره حتما بیشتردقت میکنم من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست