2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره. چون اسمش جالب بود برام. همیشه یادمه.  بهش میگم گاوا پانتینتو خوردی 😂

خخخ اخه من گلوم گردنم درد میکرد چند سال پیش دکتر بهم داده بود یک چهارم درروز،تو.نت سرچ کردم دیدم مال صرعه،

فکر کردم دکتر ینوع ارامبخش یا قرص اعصاب داده،

منم بخاطر همین نخوردمشون

خخخ اخه من گلوم گردنم درد میکرد چند سال پیش دکتر بهم داده بود یک چهارم درروز،تو.نت سرچ کردم دیدم مال ...

خب شاید. خاصیت داریوو  دیگه ای هم داره   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خب شاید. خاصیت داریوو  دیگه ای هم داره  

اصلش مال صرعه ،یعنی تو نت سرچ کنی الان میبینی،اما خاصیت های دیگه هم داره،ماها که صرع نداریم بهمون دادن.

الان که شما میگن فهمیدم دکترم جتما برای درد داده بود

داروی گاباپنتین (Gabapentin) با نام تجاری Neurontin دارویی ضد بیماری صرعاست که با کاهش جریان الکتریکی غیرطبیعی سلول‌های مغزی به تنهایی یا همراه با سایر دارو‌های ضد صرع جهت کاهش حملات تشنج استفاده می‌شود. همچنین، گاباپنتین برای جلوگیری از حملات میگرن نیز موثر است. این دارو همانند دارو‌های ضد صرع دیگر دارای فواید و عوارضی است که حتماً باید از آنها اطلاع داشته باشید. برای مصرف یا قطع مصرف این دارو حتما باید با پزشک خود مشورت کنید. در ادامه مطلب به نحوه‌ی مصرف دارو، فواید و عوارض آن می‌پردازیم.

منبع : داروی گاباپنتین | به موارد مصرف و عوارض جانبی آن توجه کنید (مهم)