2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 140114 بازدید | 5210 پست

آخی...‌‌منم میخام یه پست بزارم تو این تاپیک تا ایندگان ببینن....فکر کن ۱۵سال دیگه بیای پستتو ببینی😃😃😃😃

خدایا من امشب حالم خیلی خوب بود..شکرت💚💚💚

کاربر  قدیمی و تعلیقیم....🤐🤐🤐🤐هیچی نگم بهتره....🙃🙃🙃چه بگویم که نگفته ام پیداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام! راستش محدودیت هارو بگیم انگار فقط بدیا رو گفتیم!!! خوبیای نی نی سایت خیلی زیاده مثلا نی نی ی ...

قبلا اینجا همه شعور داشتن با هم دیگه دوست بودن فکر کن 1389 مادر های 40 35 30 ساله شماره همو داشتن و... الان هیچکس هیچکسو نمیشناسه همه همو میشناختن اون زمان😆

منم میخوام ی پست بزارم و یادگاری بمونه💚

امروز روز خیلی قشنگی بود هرچن پیش عشقم نبودم

اما ارزو میکنم هروقت اومدم اینجا بگم اخی چ روزایی بودن 

اما خوشبخت باشم 💚🙃

یادگاری_باشد#  

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

😻عاخی اینم یادگاری من 

چ یهو این تاپیک پیدا شد چجور.؟؟؟ 

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان، بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.                                                   حست و ناشناخته درمورد من بگو!                               https://harfeto.timefriend.net/16227589127992

این پست رو میزارم و تاپیکو ذخیره میکنم اگر عمری بود چند سال دیگه میام اینجا حس زیر خاکی بودن بهم دست بده😅

ولی خودمونیم ایموجیهای اولیه سایت چقدر بعضیاش خوب بودن الان دیگه از اون خبرا نیست😁😁

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..