2777
2789
 قراره شنبه سز بشم دعام کنید همع چی خوب پیش بره استرس دارم یکم

سزارین خیلی خوبه اگه پمپ ضد درد بگیری اصلا درد نداری   اگه میتونی بگو بی حسی از کمر بزنن تا لحظه تولد بچه رو ببینی 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کسی از یه دردی ناله میکنه

من دو تا سزارین داشتم

جالبه سر هر دو درد طبیعی رو کشیدم ولی نتونستم بردنم‌سز

الان باز باردارم

دکتر میگه ممکنه به خاطر دو تا سزارین‌چسبندگی داشته باشی 

و کلی عوارض داره برام

برام دعا کنید

استرس دارم 

این حاملگی هم خدا خواست برامون

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
زن تنها موجودی که فققققط زجر میکشه...چرا آخههههههههههه به طبیعی فکر میکنم روانی میشم به سزارین فکر ...

بین بد و بدتر  گزینه بد رو انتخاب کن سزارین لهتر از طبیعی هست 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

ولی واقعا سزارین‌هام هیچ سختی نداشت

فقط بدیش این بود

من درد طبیعی رو کشیدم بعد بردنم سزارین 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
منم حاضرم ۱۰ بار دیگم شکممو پاره کنن ولی درد زایمان طبیعی نکشم 

هیچی بدتر از اون‌نیس

تو عالم درد کشیدن

هی میان مدام‌چک‌میکنن

و میبینن هیچ پیشرفتی نداشتی

بی حسیم  بازم پمپ درد لازمم میشه؟

من نگرفتم پمپ درد 

فقط شیاف

با نظرم فقط همون لحظه اول که میخوای بلند شی سخته 

بی حسیم  بازم پمپ درد لازمم میشه؟

اگه بگیری خیلی خوبه چون بیحسی بره دردهای زایمان شروع میشه هر زمان درد شروع بشه دکمه رو فشار میدی یه کمی مسکن وارد بدن میشه درد اروم میشه  

من نگرفتم پمپ درد  فقط شیاف با نظرم فقط همون لحظه اول که میخوای بلند شی سخته

کلا زمان بلند شدن سخته چون فشار یه دفعه میاد پایین