2777
2789

توتاپیک های منم یه نگاه کنی متوجه میشی توقیدوبنداین چیزاومسائل نیستم

ان شاا...مشکلت حل بشه................

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
تخمک ,جنین ,رحم اجاره. زیر نظر بهترین موسسه هابهترین کلینک. . تحت نظر بهترین دکترمتخصص زنان ...

عزیزم این ش که مال معرف

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توتاپیک های منم یه نگاه کنی متوجه میشی توقیدوبنداین چیزاومسائل نیستم ان شاا...مشکلت حل بشه......... ...

عزیزم من نگفتم شما معرفی ولی شماره های که دادی مال معرف ها است

من خودم متاهلم دوتام بچه دارم وخانه دارم اصلاتوقیدوبنداین دلال بازیهانیستم من فک کردم کمک میشه بهتو ...

اره عزیزم دیدم دستت درد نکنه ولی این شماره ها همه معرف هستن شاید شما هم نمی دونستی بازم ممنون که کمک کردی گلم

نه اصلامن توتل گرام پیداکردم این کانالارو من دیدم شمانیازمندی تو تل گرام دیدم ایناروبهتون گفتم و.ال ...

نه عزیزم چه سو تفاهمی میخوای اسم هاشون رو هم بهت بگم  تمام کانال ها و شماره ها بابت معرفی پول میگیرن کسی به خاطر خدا کار نمیکنه

ان شاا...مشکلاتتون حل بشه مهم نیس هرجوریم من فکرکردم

ان شاا...یه ادم درست وحسابی پیداکنی

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

سلام، من دارای یک فرزند پسر هستم و همیشه دوست داشتم دو فرزند داشته باشم یک پسر و یک دختر، خانومم در سن 39 سالگی راضی به بچه دار شدن نمیشه، لطفا اگر کسی هست برای رحم اجاره ایی به این آیدی تل پیام بده، تشکر arashhse@

سلام، من دارای یک فرزند پسر هستم و همیشه دوست داشتم دو فرزند داشته باشم یک پسر و یک دختر، خانومم در ...

سلام . من یکی رو بهتون معرفی میکنم که کمکتون میکنه ایشون به منم کمک کردن . 09128935612 خانم جعفری 

کارشون خوبه منکه از ایشون راضیم