2821
2789
عنوان

وام طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 42 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه گلم تماس گرفته بودم بانک کار گشایی گفتن به صد گرم طلا دو میلیون میدن 😔😔😔😔😔

عزیزم بالاتر برات نوشتم که دو نوع وام هست، شما میتونی وامی رو برداری که قابل تمدید نیس اون پول خوبی میده

عزیزم بالاتر برات نوشتم که دو نوع وام هست، شما میتونی وامی رو برداری که قابل تمدید نیس اون پول خوبی ...

مرسی عزیزم پس حتما این نوع وام و پیگیری میکنم.😚😚😚😚😚

سلام عزیزم الان کامنتت رو دیدم 

من دخترم میتونی راحت باشی😍

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
واقعا🤤🤤🤤🤤پس چطوررررری آبجی🤣🤣🤣🤣

بله واقعا

خیلیا شمارمو دارن اینجا☺

خکبم قربونت 😁

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
اره منم اونجا گذاشتم ولی همش تن و‌بدنم میلرزید که نکنه جمع کنن برن😅😅😅 ولی برای ما خیلی خوب شد او ...

سلام.  شما يكي دو سال پيش از اين وام هاي روي طلا گرفتيد؟ الان بايد متوجه شده باشيد كه كلاهبرداري بودن يا نه؟ ميتونيد منو راهنمايي كنيد؟

شمارشو میدی عزیزم؟ اونیم ک من صحبت کردم طبقه شش برج گلدیس بود اقای عبدی واسه شما هم همین اقا بود؟

سلام عزیزم ، اسمشون فاتحی طلای گلدیس هست 44284292 دفترشون طبقه سوم  واحد 317 فکر کنم

اینو مطمئنم طلای گلدیس طلا رو پس میدن و گرنه این همه مشتری نداشتن من 6 ساله میشناسمشون البته از برج گلدیس قلا پرسیدم گفتن بیست ساله اینجان و کارشونه دو بار رو خطم و دو بارم النگو دادم و و سه بارشو پس گرفتم ولی خطم هنوزم قسطش تموم نشده فقط قسطتو سر موقع بدی بهونه ندی دستشون، در ضمن درک کن این وام طلا مفته هر چقدرم نزول حساب کنی یه گرم طلای سال 96 هشتاد هزار تومن بود الان 17 برابر شده پس خودت میدونی نزول خوار اصلی کیه که همه مارو فقیر کرده اینایی که الان وام طلا میدن چون کارشونه ادامه میدن به امید روزی ثبات باشه شایدم به نظرم خیلی خر باشن ولی به هرحال سود پولشونو می گیرن با این تورم وحشتناک و دلار سی هزاری 

فقط قسطو دیر ندین حواستون باشه 

ایشالا مشکل همه حل شه

من شخصا با آگهي طلاي پارسي در اينترنت به ايشان مراجعه كرده و نهايت كلاهبرداري را با قرارداد من كردند.

اسم و رسم شخص طرف قرارداد شما يك اسم مخدوش و بي هويت است. قرارداد شان نامعتبر است. كلامي مي گن ٩٠ درصد اما موقع حساب و كتاب معلوم مي شه ٦٠ درصد هم وام نداده اند كارشناسي ندارند و عملا جواهر را نمي شناسند و حساب نمي كنند و تازه از وزن به بهانه اينكه جواهر داره هر چقدر دلشون بخواد كم مي كنند.

طلاتون را بر مي دارند مي فروشند و با شما كمتر از طلاي آبي حساب مي كنند بعد بهت مي گن اگر طلات را مي خواهي بايد فلان قدر بدي تا بهت بفروشيم (كارمزد طلاي ايتاليايي و ماليات و غيره به طلاي خودت مي بندند كه تا حالا مي گفتن ارزش نداره) نرخ سودشان هم ٦ درصده انواع بهانه ها را مي گيرن كه ازت ٦ درصد بگيرن. 

نهايتا به پايان قرارداد كه مي رسي طلايي برات نمونده و كلي اعصاب خرابي بار آورده اند و كلي پول هم از جيبت داده اي و دست خالي برگشته اي.

به عنوان وظيفه انساني بهتون مي گم خيلي پشيمون مي شويد. 

من شخصا با آگهي طلاي پارسي در اينترنت به ايشان مراجعه كرده و نهايت كلاهبرداري را با قرارداد من ...

متاسفم که این اتفاق واست افتاده

اونی که میگی طلای پارسی تو ستارخان هست،  اما طلای گلدیس تو برج گلدیس طبقه دهم هست