2777
2789
عنوان

ادم میترسه😑😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست
من فقط یکی کنجکاو شدم ببینمش

چه کسی🤔

من فقط و فقط  دوس دارم مرد وقیح رو ببینم حس میکنم یه کچل کوتاه سیبیلوی ابرو کلفته😂😂

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوری دوس ندارم همه با هم یه جا جمع شیم آشنا شیم خیلی بهتره یه مشت مریض میان عکس سیو میکنن&nb ...

اره این خیلی خوبه من نمیدونم نی نی سایت چرا یه همایش یا یه مهمونی برگزار نمیکنه مامانا با نی نی هاشون خانوما همه بیان خیلی خوش میگذره

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥
چه کسی🤔 من فقط و فقط  دوس دارم مرد وقیح رو ببینم حس میکنم یه کچل کوتاه سیبیلوی ابرو کلفته😂😂

برخلاف اسمش؛طی تحقیقات بعمل آمده توسط بچه های بالااحتمال زیاددادن که زنِ وقیحِ😆😅

چه کسی🤔 من فقط و فقط  دوس دارم مرد وقیح رو ببینم حس میکنم یه کچل کوتاه سیبیلوی ابرو کلفته😂😂

ا چقدر خوشتیپه 

😀😀😀😀😀😀

پستتو ببینه قش می کنه از خوشیی

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
من از هر کاربر تصوری درذهنم دارم. وقتی عکسهارومیبینم تمام تصوراتم به هم میخوره. البته منظورم زشتی ...

خو ادم باید ببینه بفهمه اونی ک ازش بدش اومد چطوری بود من ک بشخصه خیلی فضولم

اره این خیلی خوبه من نمیدونم نی نی سایت چرا یه همایش یا یه مهمونی برگزار نمیکنه مامانا با نی نی هاشو ...

همایش داشتن؛ازمابهترونارودعوت کردن😟ماهاکه شانس نداریم😢عکسشونم گذاشتن توسایت😈

آره خیلی خوب میشه البته اگه اونجا کار به دعوا و فحش نکشه 😆😅

نه دیگ اونجا یکی از یکی خانوم تر مودب تر ...اینجا چون مجازیه زورشون بهم رسیده 

برخلاف اسمش؛طی تحقیقات بعمل آمده توسط بچه های بالااحتمال زیاددادن که زنِ وقیحِ😆😅

پس یه زن ابرو تتو شده ست که ابروهاشم پت و پهن تتو کرده و خشن شده 

یه خال گوشتی گنده هم داره 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
همایش داشتن؛ازمابهترونارودعوت کردن😟ماهاکه شانس نداریم😢عکسشونم گذاشتن توسایت😈

واقعا داری میگی؟؟؟کیارو دعوت کردن👹👹👹👹👹پ اینهمه کاربر چی

بچه ها بیاین قرار بزاریم اونایی که تهرانی هستن مثلا تو پارک بانوانی پل طبیعتی جایی

اره خیلی خوبه😍😍😍اگ جمعیت زیاد باشه