2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 33538 بازدید | 25 پست

سلام توروخدا پیش دکتر علی میقانی نرید که بیچاره میشید. هرجا پستی ببینم راجع به بینی و چانه مینویسم. سی تیر عمل بینی و چانه کردم از روزای اول گفتم توی دماغم غضروفهاذیده میشن گفت زمان بده طبیعیه. گفتم چانه خیلی بزرگ شده غیرطبیعیه.گفت ورم هست زمان بده. ۵ماه شد دریغ از ذره ای تغییر. دارم دق میکنم تا دم سوراخ بینی پر از غضروفه چانه هم غیرطبیعی بززگه پروتز بزرگی گذاشته. روز اول خوش برخورد اما بعدازعمل چون رفتم و اعتراض کردم اخمهاتوی هم و به زور معاینت میکنه از توی اینستا پیداش کردم ازبس تبلیغ داشت و دوتاسایت خارجی. من که راضی نیستم و پولم رو حلال نمیکنم. ده تومن بینی ده تومن چانه باپروتزش.

خدایا برای داده ها و نداده هایت شکر 
من الان یه هفتس عمل کردم ولی نفس کشیدن از راه بینی خیلی برام سخته میخواستم ببینم شما این مشکل و داری ...

نگران نباش خوب میشی منم یکماه عمل کردم اوایل خییلی سخت بود نفس کشیدن با بینی...اما الان خیلی بهتر سدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها اگ مشکل هزینه ندارید من نوشیدنی آلورا فوراور آمریکا و ویتامین سی فوراور واسه کبودی و لیپس فوراور هم واسه خشکی لبم بعد عمل استفاده کردم عالی بود شماره مشاوره محصولات فوراور امریکا 09010183025 کلا هر محصول پوستی و مکملی از این برند بگیرید عالیه و کاملا ارگانیک و بدون عوارضه

من پیش دکتر علاف اکبری عمل کردم یکی دو سال پیش

اما انقدر بینی ام ورم داشت رفتم به خانم دکتر گفتم بهم آمپول دگزا دادن زدم کلی از ورمم خوابید

ولی خواهرم بینی اش استخونی بود اصلا مثل من نشد اونم پیش خانم دکتر عمل کرد اما بینی اون قشنگ تر شد