2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بی بی زدم منفی بود روز بعدشم پری شدم 😓

انشالله ماه بعد میشی. تقویت کنید هردوتون. چک کن عفونت نداشته باشی. روز تخمکگذاریت رو مشخص کن بعد اقدام کن. ب شوهرت ویتامین ای و سی بده خودتم ویتامین دی بدنت نباید کم باشه. درست اقدام کن. برو از اولش زیر نظر یه دکتر که از همه لحاظ رسیدگی کنه. 

عزیزم تخمک داری؟؟ سایزش ایده عاله؟

نمیدون من فقط آزمایشات پیش از بارداری انجام دادم و معاینه برای عفونت و تست پاپ اسمیر خدارو شکر مشکلی نبود دیگه دکتر چیز دیگه ای نگفت 

مشکلی نیست چون تا قبل از این داخل بدنت مایع منی ریخته نشده براش غریب هست و الان داره آماده میشه برای شناخت و دریافت منی، یکم سیکل پریودی میریزه به هم. فقط از کیت استفاده کن که روز تخمک گذاریت رو بتونی پیدا کنی و نوبت بعدی درست اقدام کنی. از لحاظ غذایی هم‌ تقویت کنید خرما‌ و حلوای زنجبیل و دارچین و موز و چهارمغز بخورید که رحم گرم بشه آماده بشه

شاید روزهای تخمک گذاریت اقدام نمیکنی. به اینترنت و چرت و‌پرتا توجه نکنا. دوره های من ۳۰ روزه اس‌به من کفتن ۱۴ ۱۶ ۱۸ ن زدیکی کن.  زفته بودم دکتر در کمال ناباوری روز ۲۳ پریود من تخمک داشتم. میگم یعنی برو سونو ببین‌ کی تخمک داری اقدام کن

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀