2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گذاشتم ولی نمیدونم چیشد نشد دیگه نظرات رو ببینم 

سهیلا جون واقعا‌ میتونم درکت‌ کنم چون من هم دقیقا همه مشکلاتی‌  که داری رو دارم میتونی بری تاپیک‌ منم بخونی‌ میدونی مثل خودمی یه جوری میخوای خودتو گول بزنی که شاید خوب بشه شاید بهتر بشه دنبال یه راه حلی بجز طلاق تاپیک‌ قبلی هم گفتم واسه طلاق زوده‌ اول سعی کن باهاش حرف بزنی‌ منطقی حرف بزن نه با دعوا و قهر‌ و اگه دیدی نشد برو پیش یه مشاور ایشالا‌ که مشکلت حل میشه‌ و یه چیز دیگه خیلی خیلی مواظب باش که رابطه‌ کامل برقرار نکنی من اگه رابطه کامل نداشتم‌  تاالان طلاقمو‌ گرفته بودم

واقعا؟

خودت چی فکر میکنی؟ ذره ای پشیمونی و خجالت دیدی؟ضمنا این رو هم بدون هر اخلاق بدی که تو دوره عقد میبینی بعد از عروسی 10 برابر میشه!

حالا باز هم اگه اصرار داری که شاید بعد از عروسی درست بشه امتحانش ضرری نداره فقط چند سال از عمرت تلف میشه و از دختری که تو عقد جدا شده تبدیل میشی به زن مطلقه که خیلی شرایطشون با هم فرق میکنه.با مشاور صحبت کن ایشالله که بهترین تصمیم رو بگیری

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
اره عزیزم ببین مهلت بده تا ترک کنه اگر تا قبل از ازدواج ترک کرد که هیچ اگه نکرد جدا شو ازت خواهش م ...

بره دور از چشم من بکشه چیکار کنم؟

جلو گفتم قلیون نکش بعم میگه زن داداش سخت نگیر میره سمت شیشه و حشیش و...

هیچوقتم نمیفهمی

تاخودصبح گریه کردم 

بره دور از چشم من بکشه چیکار کنم؟ جلو گفتم قلیون نکش بعم میگه زن داداش سخت نگیر میره سمت شیشه و حشی ...

از بو دهنش که معلومه عزیزم

چه بوووووود بره سمت شیشه دیگه.......

تو اول بهش مهلت بده واسه مشروب مشروب بدتره عزیرم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
خودت چی فکر میکنی؟ ذره ای پشیمونی و خجالت دیدی؟ضمنا این رو هم بدون هر اخلاق بدی که تو دوره عقد میبین ...

روز به روز پشیمون تر دارن میشم ولی نمیخوام انقدر زودتصمیم به طلاق بگیرم

اخه میترسم چیزای دیگه رو هم بیاد بکشه.

نمی کشه حد اقل باید با یه چیزی سرش گرم بشه و یه چیز دیگه هم هست جلوی داداشش‌ و دوستاش بهش گیر نده چون جلوی اونا خجالت میکشه و به خاطر این که خودشو جلوی اونا ثابت کنه کار های بدتری میکنه