2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
الهی آمین سه ساله منتظرم دعام کنین

منم بعد دوسال انتظار و سختیهای فراوون خدا بهم نی نی داد،در اوج ناامیدی و تو  فکر ای وی اف بودن طبیعی بعردار شدم مطمئن باش خدا بهت نی نی میده،،شایدم الان مامانی و خبر نداری

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرانه واقعا برات خوشحالم خداوند برات حفظش کنه...و ان شاء الله که دعات در حقم مستجاب بشه چون خودتم درد کشیده ای

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
من قبلا یه بار باردار شدم و ماه اول سقط شد اون موقع ام لانه گزینی داشتم اما با درد شدید

همینکه باردار شدی خداروشکر،یعنی بازم میشی،،،سقطتم حتما یه حکمتی داشت ایندفعه ولی خیلی مواظبت کن،،زعفران جیگر دارچین عسل و گرمیجات نخور کار سنگین نکن،رابطه هم نداشته باش

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

ممنونم از راهنماییت عزیزم...ان شاء الله که باردار باشم رعایت میکنم دفعه قبلم مراقب بودم نطفه ضعیف بود سفط شد خیلی روزای بدی بود دو سال پیش اتفاق افتاد

رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
مادرانه شما مشکلتون چی بود؟ شوهر من حرکت اسپرمش ضعیفه

من مشکلم خیلی زیاد بود،دکترا گفتن ای وی اف اونم چهل پنجاه درصد شانس هست

تنبلی تخمدان،انسداد لوله چپ،،التهاب لگن،کیست تخمدان راست،اسپرم شوهرم یه بار آز داد خوب بود ولی یه بار داد گفتن ضعیفه،تیروئید هم دارم

ممنونم از راهنماییت عزیزم...ان شاء الله که باردار باشم رعایت میکنم دفعه قبلم مراقب بودم نطفه ضعیف بو ...

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته،ماهی که پریود شدم فقطدوبار نزدیکی داشتم برعکس اون دوسال اقدام پاهامم بالا ندادم و زود رفتم دستشویی،،، نزدیکیمم نهم و نوزدهم پریودم بود که طبق نظریه علمی با تخمک گذاریم خیلی فاصله داشت ولی همش خرافاته،،فقط و فقط خدا

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته،ماهی که پریود شدم فقطدوبار نزدیکی داشتم برعکس اون دوسال اقدام پاهام ...

ماهی که حامله شدم منظورم بود