2777
2789

دعا کنید یه عروس هنرمند با اخلاق مهربون خانواده دار قسمت پسرم بشه.پسر منم ارزوهای عروسمو براورده کنه.اووووم امییین

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
وضعیت مالی؟😕خودم ک هیچی😁بابام خوبه

خخخخخ خب پاشو هزینه هارو در بیار هدفمند پول بگیرر برو خرید بیا کیک بپز ببینم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه کلاه شالگردنی چیزی بباف براش یه یه کارت براش درست کن یادگاری

هزار و یک اسم داری و من از آن همه، "لطیف" را دوس دارم که یاد ابر و ابریشم و عشق می افتم.یا لطیف💖تنها مشتی از لطافتت به من ببخش💖
خخخخخ خب پاشو هزینه هارو در بیار هدفمند پول بگیرر برو خرید بیا کیک بپز ببینم.

البت شما هرچی زحمت بکشی مردا خیلی کم متوجه خستگیت میشن.فقط متوجه میشن ک بهش توجه داشتی.دست خودشون نیست طفلکیا اخلاقشونه.بدل نگیر..منم بدل نمیگیرم.  

بچه ها راست میگن شلوار خوبه هرموقع هم کهنه شد براش یا دعواتون شد خدایی نکرده زبونم لال پاره اش کن دستگیره درست کن ازش

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
بچه ها راست میگن شلوار خوبه هرموقع هم کهنه شد براش یا دعواتون شد خدایی نکرده زبونم لال پاره اش کن دس ...

اره خوبه ولی یاد ندارم...چجوری شلوار بدوزم😕😕

دزدیدن ک استاد این کارام...چجوری بدوزم؟😢

شلوارک رو وارو کن پهن کن رو پارچه نخی ، قسمت کش بالاش رو باید بکشی تا گشاد باشه ، بعد با یه خودکاری چیزی دور تا دورش رو بکش رو پارچه ، بچین و بدوز ، از مامانت هم کمک بگیر خیلی راحته من برا شوهرم دوختم همون اولا خیلی خوشش اومد همیشه میپوشید تو خونه ، با پارچه ۴ خونه دوختم😀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز