2777
2789
عنوان

سفر مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیفهمم چی میگی؟ از اولش هی دهنم بازتر میشه از تعجب!!! شما ازدواج کردی بعد خونه بابات زندگی میکنی با همسرت؟ بعد شوهرت صبح تا شب پادگانه پس پیشتون نیس چرا شما نباید با خونوادت بری سفر؟ بعد حالا شما نرفتی چرا خونوادت دیگه نرفتن؟ بعد حالا شوهرت واسه سفر با شما نتونسه مرخصی بگیره ولی واسه مجردی سفر رفتنش تونسته به هر بدبختی مرخصی بگیره؟ بعد شما بخاطر ایشون نرفتی ولی ایشون براش مهم نیست و خودش میخواد بره؟ حالا که ایشون میخواد بره شما هنوز دودلی که بری یا نری؟ عجییییییبه از اول تا آخرش عجیبه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
من اصلا نمیفهمم چی میگی؟ از اولش هی دهنم بازتر میشه از تعجب!!! شما ازدواج کردی بعد خونه بابات زندگی ...

بله عجیبه 

ما طبقه بالا پدرم زندگی میکنیم چون تک بچم

چون بهش وابستم و وجدانم قبول نکرد که تنهاش بذارم

چون همسرم صبح تا شب خونه نیست و خانوادم و همسرم دوست ندارن که من خونه تنهاباشم 

چون رییس کاروانشون تو سپاه هستش و پارتی داره همسرم گفته من دوست دارم بیام فقط بهم مرخصی نمیدن اونم گفته مرخصیت بامن

بله دودلم ایا برم یانع؟

سوال دیگه ای هم هست؟؟؟